The perfect guide to the casino

Knuser adskillige pigehjerter: Citybois-stjerne har fået en kæreste

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Reality-bombe: Her er Lennys hemmelige kendis-dame


Nu er der endnu en gang pigehjerter i sorg landet over.

Da Anthon Edwards Knudtzon og Thor Farlov deltog i ‘X-Factor’ som Citybois, havde de håbet på, at de ville få succes med deres damejagt, men nok ikke regnet med, at det ville blive i så stort et omfang. Succesen i ‘X-Factor’ blev større og større, og i sidste ende fortsatte de efter showet.

Læs også: Daniel sender VILD sviner til Christoffer – Se det her

Det må man i den grad sige, at de har haft succes med, og Citybois er nu et af de bands, der rent faktisk fortsætter med at ride på en bølge af succes. Det er ikke kun med musik der er succes, men også med damerne. Anthon har i 2019 bekræftet, at han danner par med den 20-årige sangerinde Svea Kågemark, og nu er det Thors tur til at bekræfte kærligheden.

Til B.T. fortæller Thor, at han har fundet sig en kæreste, og at de netop er hjemvendt fra en rejse i Los Angeles.

– Det er første gang, jeg har kunnet svare et ærligt ja til dette spørgsmål og det er med den bedste følelse. Vi lige kommet fra hjem fra LA og 2020 behandler os godt, skriver han i en mail til mediet.

Læs også: Derfor blev Christoffer ‘mobbet’ ud af ‘Paradise Hotel

Citybois har netop udgivet deres nyeste single ‘Det kom som et chok’, der blandt andet er en sang om kærlighed, og kærlighed må man i den grad sige, både Thor og Anthon nu har fundet.

Læs også: Türker sender stor stikpille efter pigesur Balo

I en pressemeddelelse har Citybois netop forklaret, at sangen handler om en kærlighedserklæring til den person, man er forelsket i.

– Det er en storslået kærlighedserklæring til den person, man er forelsket i. Det synges direkte til ham eller hende. Vi håber, at folk får et sus i maven og bliver ramt af chok på samme måde, som når man bliver ramt lige i hjertet af en person. Det skal forstærke kærligheden og forelskelsen at høre ‘Det Kom som et Chok’ har Citybois udtalt i en pressemeddelelse.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top