The perfect guide to the casino

Anna og Oliver sendte sviner afsted mod Casper ‘Balo’: Nu svarer han tilbage

Foto: TV3

Læs også: Reality-bombe: Her er Lennys hemmelige kendis-dame


Det er ingen hemmelighed, at Anna og Casper virker til at være rigtig glade for hinanden i ‘Paradise Hotel’ indtil videre.

Af de afsnit, der er blevet sendt på Viafree og Viaplay indtil videre, er det ikke helt til at spore, at Casper og Anna slet ikke har nogen kontakt i dag. I stedet ligner det et meget forelsket ‘par’, der begge var tæt på at græde da Anna troede hun skulle forlade hotellet.

Læs også: Daniel sender VILD sviner til Christoffer – Se det her

Anna har tidligere kaldt Casper for barnlig og langt fra ligeså voksen som hende selv, på sin Insta-story, og nu uddyber hun i et interview med SE og HØR, hvorfor hun ikke har kontakt med Casper i dag.

– Han(Casper, red.) udstiller mig på en lidt ubehagelig måde. Nu har jeg slettet ham, fordi jeg ikke gider at glo på de ting. Men jeg hører lidt i krogene, at han ikke taler særligt pænt om mig. Og det synes jeg ikke er særligt fedt. Vi har overhovedet ingen kontakt. Og det skal vi heller ikke have. Jeg har sgu mistet min respekt for ham, lyder det fra Anna, inden Oliver også kommenterer på det hele.

– Han har blandt sagt, at han har fortrudt det 1000 gange.

– Det er fair nok, at man fortryder. Det er ikke det. Men jeg synes bare, at det er fair at snakke om sådan en situation på en nedladende måde, fordi vi blotter os overfor hinanden. Jeg føler mig bare totalt røvrendt, når han snakker så dårligt om det. Jeg har intet tilovers for ham nu. Nu er jeg pisseligeglad, slutter Anna af.

Den besked har Casper lynhurtigt opdaget, og har også allerede svaret tilbage på sin Insta-story. Her virker det til, at Casper er iskold overfor Oliver og Anna, og gør i stedet lidt grin med dem.

Læs også: Derfor blev Christoffer ‘mobbet’ ud af ‘Paradise Hotel

Læs også: Türker sender stor stikpille efter pigesur Balo

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top