The perfect guide to the casino

Åh nej: ‘Paradise’-vinder har været en tur i retten – Her er årsagen

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vild video: Her bliver ‘Paradise’-stjerner afbrudt i sengen


De garvede ‘Paradise Hotel’-seere, vil uden tvivl huske Nick Zitouni, der var med i ‘Paradise’ i 2008.

Nick endte nemlig med at vinde programmet, og rejste hjem til Danmark med hele 250.000 kroner. Her 12 år senere har han været en tur i Københavns Byret for en episode, der fandt sted i 2018. I januar 2018 blev Nick tiltalt for spirituskørsel, og hevet med på stationen med en promille på 1,44.

Nick har nægtet sig skyldig i retten da han er sikker på, at han ikke har kørt bil den søndag morgen i januar, hvor han blev stoppet af politiet. En forklaring, der er noget anderledes end politiets.

Læs også: SÅ lækker er Simon Makienoks nye kæreste

Nick havde været til et arrangement dagen inden, og var blevet fuld, og tog derfor ikke bilen hjem. Nogle timer senere skulle han op og træne, og skulle derfor hente sin træningstaske i bilen, hvor han cyklede til. I færd med at finde træningstasken frem, blev han stoppet af to politibetjente, der mente de havde set samme bil komme kørende over krydset ved Studiestræde og Vester Voldgade.

Da de derfor kunne lugte alkoholen fra Nick, tog de en test, og tog ham med på stationen for spirituskørsel. Nick har senere hen udtalt, at han ikke vidste, at han var sigtet for spirituskørsel i situationen. Hele historien omkring træning kom bag på politibetjentene i retten, da den tidligere realitystjerne angivenligt skulle have erkendt forholdene i de tidlige morgen timer.

Læs også: Se billedet: Christophers modelkone viser formerne frem

Problemet har været, at politibetjenten ikke med sikkerhed har kunne sige, at det netop var Nick han havde set i bilen ved krydset om morgen eller registreringsnummeret, men at han var overbevist om, at bilen var den samme.

Der skulle falde dom i næste uge, og ifølge SE og HØR, kan Nick se frem til en bøde på 9500 kroner og en ubetinget fratagelse af kørekortet i tre år, hvis han findes skyldig.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top