The perfect guide to the casino

Rygterne går på, at hun har været i fængsel og narkodømt: Nu afslører Julie Melsen, hvor hun har været de sidste måneder

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vild video: Her bliver ‘Paradise’-stjerner afbrudt i sengen


Den storbarmede blondine har taget en pause fra hele reality-verden.

Det er ingen hemmelighed, at der har været utrolig stille fra Julie Melsen de seneste mange måneder, og det har også fået folk til at spekulere i hendes forsvinden.

Nogle af rygterne har blandt andet gået på, at den tidligere ‘Love Island’-vinder har været i fængsel og narkodømt, men det afvise den blonde skønhed altså prompte, da hun lige pludselig dukkede op til Reality Awards i weekenden.

Læs også: SÅ lækker er Simon Makienoks nye kæreste

Her afslørede hun over for Ekstra Bladet, at hendes pludselige forsvinden skyldtes, at hun havde brug for at trække stikke som følge af hendes stofmisbrug:

– Jeg har bare haft brug for at trække stikket og finde mig selv. Særligt efter jeg havde haft et misbrug, for reality-verdenen flyder jo med stoffer og fester. Men nu er jeg tilbage og har det rigtig godt. Faktisk bedre end nogensinde, sagde hun.

I samme ombæring fortalte Julie også, at hendes Instagram-profil har været hacket, og at det er derfor, at hun har været så stille på de sociale medier:

– Min Instagram-profil er blevet hacket eller et eller andet, så den er nede, og der kan gå op til tre måneder, før jeg får svar fra selve Instagram, så jeg kan ikke komme ind på den, selvom jeg gerne vil. Jeg kan simpelthen bare ikke, og jeg ved ikke engang helt hvorfor. Måske er det, fordi jeg har glemt min kode for mange gange. Når man har mange følgere, skal man igennem en masse sikkerhedstjek, når man skal logge ind. Så det er mega irriterende og ærgerligt, sluttede Julie.

Læs også: Se billedet: Christophers modelkone viser formerne frem

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top