The perfect guide to the casino

Knaldede på tv: Sådan er Freja og Daniels forhold i dag

Foto: TV3

Læs også: Vild video: Her bliver ‘Paradise’-stjerner afbrudt i sengen


Det var ikke alle fra den nye sæson af ‘Paradise Hotel’, der mødte op til Reality Awards i fredags.

Tre af dem, der valgte ikke at møde op, var Casper, Daniel og Türker, der tog en hyggedag sammen i stedet. Til gengæld mødte flere af pigerne fra startcastet op, herunder Freja Rømer. Det er ingen hemmelighed, at der var tre par, som havde sex i sidste afsnit af ‘Paradise’ nemlig Freja og Daniel, Tobias og Sarah samt Casper og Anna.

Læs også: SÅ lækker er Simon Makienoks nye kæreste

Imens Casper og Anna begge har fortalt, at det er lidt mærkeligt at se hinanden have sex sammen på tv, når man slet ikke føler det samme for personen i dag, så er det lidt anderledes for Freja og Daniel. De har ikke fundet nye partnere på samme måde som Casper og Anna, så hvordan er det lige med deres forhold?

Det forklarede Freja da hun mødte op til Reality Awards. Efter optagelserne til ‘Paradise’, gav Freja og Daniel det et forsøg, men det endte ikke lykkeligt i længden især fordi, at Daniel bor i Aarhus, mens Freja holder til i København.

– Jeg endte med at blive glad for Daniel på hotellet. Altså ikke sådan, at jeg havde virkelig mange følelser for ham, men jeg kunne godt mærke, at der kom flere, jo mere jeg var sammen med ham. Følelserne blev stærkere, men jeg nåede ikke at blive forelsket. Men jeg kunne sagtens være blevet det, fortalte Freja til realityportalen, inden hun uddybte.

– Da vi kom hjem skete der nogle ting i hans liv. Han var ikke klar på det på samme måde, som jeg var. Jeg blev ret ked af det, lige da jeg fandt ud af det, og jeg var også ked af det nogle uger efter. Men så kom jeg videre. I dag har jeg det vildt godt med Daniel, men vi ses ikke af egen fri vilje. Vi skriver lidt sammen om programmerne og sørger for, at alt er okay. Men vi ses ikke privat, lød det fra Freja.

Læs også: Se billedet: Christophers modelkone viser formerne frem

Oveni dette fortalte Freja, at der blandt andet skete nogle ting i byen efterfølgende, som gjorde Freja vred og beviste, at det ikke skulle være dem.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top