The perfect guide to the casino

‘Gift ved første blik’ Michael har scoret smuk blondine – Se det søde par lige her

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vild video: Her bliver ‘Paradise’-stjerner afbrudt i sengen


Det lykkedes ikke i ‘Gift ved første blik’, men nu tyder det på, at der er gode nyheder.

Da Michael Sommer og Christina Arenholdt Nielsen mødte hinanden for første gang i ‘Gift ved første blik’, og giftede sig med hinanden, så det ud til, at man havde ramt det perfekte match. Men efter bryllupsrejse og andre oplevelser, endte parret med at blive skilt, og Christina afslørede samtidig, at hun havde fået foretaget en abort.

Læs også: SÅ lækker er Simon Makienoks nye kæreste

Imens Christina har trukket sig fra rampelyset, er Michael kørt på. Her kan man snart opleve ham i intet ringere end ‘Ex on the Beach’, og grundet sine optrædelser på tv’et, var Michael også at finde til Reality Awards i sidste måned. Her vandt Michael og Christina endda en pris for ‘Årets bedste øjeblik’, men da Christina nægtede at tage imod prisen, var Michael alene på scenen.

Til Reality Awards i sidste måned kom Michael ikke alene, men derimod med hans nye kæreste Maria. De har kendt hinanden i tre-fire uger, men har allerede et hav af fremtidsplaner. Selvom de ikke ville afsløre, hvordan de havde mødt hinanden, så var Michael tæt på at afsløre, at det muligvis var i et fælles program de begge lige har været med til.

Herunder kan du se Michaels nye kæreste.

Læs også: Se billedet: Christophers modelkone viser formerne frem

Du kan se meget mere til Sasja her.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top