The perfect guide to the casino

Cecilie Harder afslører: Derfor stalker jeg Claes

Foto: Discovery

Læs også: Vild video: Her bliver ‘Paradise’-stjerner afbrudt i sengen


Et af ‘Ex on the Beach’ historiens mest eksklusive forhold ser ud til at være død for evigt.

Da Claes Lanng deltog i ‘Ex on the Beach’ sæson 2, fandt han sammen med eksen Cecilie Harder. Her virkede det til at være bedre end de fleste forhold, selvom Cecilie ikke altid mente, at Claes gav hende nok bekræftelse på, at han virkelig ville hende i villaen.

Læs også: SÅ lækker er Simon Makienoks nye kæreste

Sidenhen har Claes og Cecilie været sammen i en længere periode, før de har slået op, og så sidenhen fundet sammen igen. Men da de brød i slutningen af 2019, var det ikke på en god måde, og alt tyder på, at forholdet er forbi for evigt. Sidenhen er det haglet ind med beskyldninger mod hinanden på Instagram, og nu svarer Cecilie tilbage på en af Claes’ beskyldninger.

Claes har tidligere fortalt på sin Insta-story, at Cecilie stalkede ham med fake profiler på Instagram, og til Reality Awards bekræftede Cecilie, at hun havde lavet fake profiler på Instagram. Til SE og HØR forklarede hun dog, hvorfor hun gjorde det.

– Jeg ved ikke om man kan kalde det stalking, men jo jeg har en profil(fake, red.), det tror jeg alle i branchen har, hvor man kan tjekke, hvad de personer man er uvenner med, skriver om en. Det jeg bruger min til er, hvis jeg gerne vil i byen i Aarhus, så vil jeg gerne være sikker på, at Claes ikke spiller i Aarhus, for jeg gider ikke at se på ham. Vi går i byen de samme steder, så jeg vil hellere bare undgå ham.

Læs også: Se billedet: Christophers modelkone viser formerne frem

– Jeg vil gerne undgå at se ham. Jeg vil gerne undgå at være i nærheden af ham, og derfor ja, så stalker jeg ham. Jeg stalker Claes på de sociale medier, for at være sikker på, at jeg ikke kommer i nærheden af ham, forklarede Cecilie til mediet.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top