The perfect guide to the casino

WHAT?! Teitur har scoret tidligere ‘Paradise’-babe

Foto: TV3

Læs også: Vild video: Her bliver ‘Paradise’-stjerner afbrudt i sengen


I aften skal en masse kåringer udgives, når der bliver afholdt Reality Awards.

Her er spandevis af realitystjerner nomineret i en række forskellige priser, og en af dem er Teitur Skoubo. ‘Paradise’-vinderen er endda nomineret meget mere end blot til en pris, men den vigtigste nominering har han selv afsløret, er ‘Årets bedste mandlige deltager’.

Læs også: SÅ lækker er Simon Makienoks nye kæreste

Inden festen blev skudt i gang, holdt Teitur og Jonass opvarmning i deres lejlighed, hvor blandt andet Teiturs store konkurrent til prisen som ‘Årets bedste mandlige deltager’, Philip May, også var med. Det var SE og HØR også, og her kom der en lille afsløring på bordet.

I lejligheden, hvor Jonass, Teitur og Teiturs søster Solbjørg bor, har en tidligere ‘Paradise’-babe vist sig rigtig meget. Christel fra ‘Paradise’ 2015 er nemlig blevet rigtig gode venner med de to ‘Paradisoer’, men nu har hun afsløret, at hun efterhånden er mere end bare venner med Teitur.

– Jeg sover mest inde på Teiturs værelse, sagde en hemmelighedsfuld Christel til SE og HØR, inden Solbjørg kom med noget af en afsløring.

– Der kommer hvert fald mange mærkelige lyde derinde fra.

Læs også: Se billedet: Christophers modelkone viser formerne frem

Herfra bekræftede både Teitur og Christel overfor mediet, at de har gang i mere end blot venskab, og har en lille flirt kørende. Dermed kan vi ende med endnu et offcielt ‘Paradise’-par.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top