The perfect guide to the casino

‘Paradise’-godte afslører: Jeg er biseksuel

Foto: TV3

Læs også: Vild video: Her bliver ‘Paradise’-stjerner afbrudt i sengen


På ‘Paradise Hotel’ har der historisk været plads til alle typer mennesker, og sådan er det også i år.

Hvis man er den helt store ‘Paradise’-ekspert, så ville man huske, at der tidligere har været både homoseksuelle og transkønnede deltagere med.

Til dem, som ikke kan få nok ‘Paradise’, er der heldigivs også Juicy News, der kører ved siden af afsnittene, og bliver sendt klokken 17.00 på Viafree. Her tager værterne, Signe Kragh og Philip May en masse spændende emner op med deltagerne, og diskuterer nogle af de ting, vi ikke helt ser på tv.

Læs også: SÅ lækker er Simon Makienoks nye kæreste

I det nye afsnit af Juicy News får Philip besøg af Julie, der tjekkede ind på ‘Paradise’ for kort tid siden. Her kommer emnet til at handle om pride og mangfoldighed, og det er her, at Julie smider noget af en afsløring.

– Jeg synes kvinder er et smukt køn. Faktisk meget mere attraktive end en mand at se på. A woman knows that a woman wants, siger Julie inden hun fortæller, at det hele startede med tinder.

– Jeg har altid synes, at kvinder var mega attraktive, og så for nogle af tilbage begyndte jeg på tinder. Det tog mig faktisk virkelig lang tid at få en aftale i hus, fortæller Julie, der også afslører, at hun har været samme med ‘en god håndfuld kvinder’.

Læs også: Se billedet: Christophers modelkone viser formerne frem

Afsnittet af Juicy News med Julie kan ses i dag klokken 17.00.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top