The perfect guide to the casino

Fie Laursens kæreste har fået ‘Fie’ tatoveret: Nu forklarer han, hvorfor han gjorde det

Foto: Discovery

Læs også: Vild video: Her bliver ‘Paradise’-stjerner afbrudt i sengen


Fie Laursen virker til at være rigtig lykkelig i forholdet med sin norske kæreste Daniel Cristino.

Kærligheden virker i den grad også til at være genkendt, og nu har Daniel Cristino taget et stort skridt i forholdet. Fie Laursen slog et billede op på Instagram forleden, hvor man kunne se, at Daniel havde fået tatoveret ‘Fie’ på den ene underarm.

Læs også: SÅ lækker er Simon Makienoks nye kæreste

Her væltede det ind med kommentarer fra diverse realitydeltagere, hvor nogle endda taggede deres kæreste og sagde, at de skulle få gjort det samme. Nu har Daniel så forklaret, hvorfor han fik Fie tatoveret på armen. Det gør han i en YouTube-video.

– For mig skal tatoveringer have betydning, det skal have en betydning omkring mit liv eller noget, jeg har gennemgået og noget, jeg vil huske og tænke på resten af livet. Og Fie er ikke bare et navn, for mig er der så mange tråde knyttet til det navn, for mig er det, at jeg flyttede til Danmark og startede en ny epoke i mit liv, for mig er det et helt nyt liv. Alle siger, hvad sker der, hvis det går galt og bla bla bla, men det er for alvor, og jeg kan se tilbage på det – det var begyndelsen på 2020 og begyndelsen på et nyt liv. Så det er så meget mere end kun hendes navn, forklarer Daniel i videoen.

Læs også: Se billedet: Christophers modelkone viser formerne frem

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top