The perfect guide to the casino

Kendt YouTuber med 29 millioner subscribers sender vanvittig besked til Albert Dyrlund

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vild video: Her bliver ‘Paradise’-stjerner afbrudt i sengen


Albert Dyrlund er flyttet til USA, og her virker han til at bade i succes.

I og med, at han er flyttet til udlandet og er gået internationalt, har Albert også ændret sproget på sin kanal fra dansk til engelsk. Det har han dog ikke gjort på sin gamle kanal, men i stedet lavet en ny, som i skrivende stund har 93.500 subscribers, hvilket stadig er noget mindre end hans danske, der har 175.000.

Læs også: SÅ lækker er Simon Makienoks nye kæreste

Nu har Albert Dyrlund så uploadet noget af et hit. Det hele startede tilbage i december, hvor Albert Dyrlund uploadede en video omkring den engelske YouTuber KSI. KSI har to kanaler med sammenlagt 29 millioner subscribers, og boksede tilbage i november mod en anden stor YouTuber, Logan Paul i en kamp, der havde flere pay-per-views seere end Anthony Joshua mod Andy Ruiz Jr.

I den video sagde Albert Dyrlund ‘KSI’ 10.000 gange foran Logan Pauls hus, og det endte ud i, at Albert Dyrlund fik et ‘shoutout’ af KSI på hans egen kanal. Nu har Albert Dyrlund så gjort det igen da han har uploadet en video, hvor han spiller KSI’s nyeste sang udenfor Logan Pauls hus, og her har Albert altså fået endnu et shoutout. Det betyder også, at Albert Dyrlunds video har ramt lige under vanvittige 1,5 millioner afspilninger.

Læs også: Se billedet: Christophers modelkone viser formerne frem

Albert Dyrlund ser altså ud til at have fundet ud af, hvad der fungerer i USA.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top