The perfect guide to the casino

‘Paradiso’ afslører: Så VILD er castingen til ‘Paradise Hotel’

Foto: TV3

Læs også: Vild video: Her bliver ‘Paradise’-stjerner afbrudt i sengen


Det er ganske få, der får lov til at være en del af ‘Paradise Hotel’.

Sæson 16 af det drønpopulære realityprogram fik premiere i går, og alt tyder på, at sæsonen i år ikke går stille for sig. I løbet af de to første afsnit har vi mødt ni deltagere fra startcastet samt Türker Alici, der altså tjekkede ind for tredje gang.

Læs også: SÅ lækker er Simon Makienoks nye kæreste

En af de andre ‘Paradisoer’, som tjekker ind i løbet af sæsonen, er den 18-årige Awa fra Østerbro. Hun meldte sig ikke selv til programmet, men blev derimod tilmeldt af nogle veninder, og overfor realityportalen har hun afsløret, hvor hård hun synes castingen var.

– Mentalt var castingen rigtig hård. Man bliver jo spurgt om rigtig mange ting, og ved casting nummer to var jeg ved at give op.

– Har du lyst til at tage din trøje af? Hvor er dine forældre fra? Hvem giver dig dine gaver? Hvem styrer økonomien derhjemme? Hvor kommer du fra? Hvem er dine forældre? Er du biseksuel? Der var virkelig, virkelig mange personlige spørgsmål, som fik mig til at føle, at jeg nærmest stod nøgen. Det er grænseoverskridende, hvis man ikke er så åben, hvilket jeg faktisk troede, at jeg var. Det var jeg så måske ikke alligevel. Men castingen var virkelig ekstrem, siger Awa til mediet.

Læs også: Se billedet: Christophers modelkone viser formerne frem

Hvornår Awa tjekker ind er ikke til at vide, men den nye sæson af ‘Paradise Hotel’ kan ses på Viaplay og Viafree, hvor der hver tirsdag, onsdag og torsdag, kommer nye afsnit.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top