The perfect guide to the casino

KÆMPE drama bag kameraet: ‘Paradise Hotel’-vinder tog vanvittig hævn

Foto: TV3

Læs også: Danmarks lækreste håndboldspiller hitter på Instagram


‘Paradise Hotel’ 2018 var i den grad en vild sæson, hvor Lenny Pihl og Tine Lykke i sidste ende løb med sejren.

I 2018 sæsonen stødte vi blandt andet på Mathias Hjort, Elina Dahl, Fie Laursen og de fire finalister, Tine Lykke, Lenny Pihl, Nadja Hansen og Isac Saabye. I finalen snød Lenny Pihl sin partner Tine, da han løb med alle 500.000 kroner, da han smed guldkuglen. Det har Tine sidenhen været alt andet end tilfreds med, og hun brugte heller ikke lang tid, før hun tog sin hævn.

Læs også: Vilde billeder af tidligere ‘X-Factor’ dommer går viralt

Da Mathias Hjort gæstede podcasten ‘Filterløs’, som Sofie Brockstedt og Simone Kyed Jeppesen står bag, kom han med en række afsløringer om programmet, hvilket du kan læse meget mere om HER, men det var ikke alt. I podcasten afslører Mathias også, hvorfor stort set ingen realitydeltagere har kontakt med Tine Lykke.

Det hele bundede ud i, at Nadja Hansen og Lenny var blevet glade for hinanden, men det formår Lenny at ødelægge, da han har sex på hotellet med Tine, som på daværende tidspunkt var Nadjas bedste veninde. Derfor lovede Lenny og Tine, at de ikke ville fortælle Nadja om situationen, men det blev ændret lige efter Lenny smed kuglen og snød Tine for 250.000 kroner.

– Alle drengene vidste, at Lenny ville smide kuglen, og derfor stemte vi på ham og Tine. Vi syntes ikke, at Tine fortjente det, for hun spillede spillet meget passivt. Lenny var derimod ret aggressiv og havde smidt mange ud, og det må man give ham cadeau for. Men da han smider kuglen, er Tine i chok, og så løber hun over til Nadja og fortæller hende, at hun også har været sammen med Lenny. På det tidspunkt ville Tine gøre alt for at ramme Lenny, og jeg vil aldrig glemme Nadjas reaktion. Hun var helt færdig. Der var virkelig meget drama bag kameraet, og da det så kom på tv, kom det hele jo tilbage til os alle, afslører Mathias.

Læs også: Chok: ‘Venner’-skuespiller er gået bort

Tine har ellers selv kommenteret på hele sagen, og hvordan hun sagde det til Nadja for efterhånden længe siden. Her meldte Tine ud, at hun sagde det lige efter finalen, da hun gerne ville give tilbage til Lenny. Her skulle Nadja og Tine være gået i loungen og fredeligt talt ud, men det virker altså til at være langt fra sandheden, hvis man spørger Mathias Hjort.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top