The perfect guide to the casino

‘Love Island’ Oliver smidt ud af kærestens lejlighed – Flytter hjem til sin far

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Danmarks lækreste håndboldspiller hitter på Instagram


Da Oliver Erngart deltog i ‘Love Island’, tydede alt på, at han havde fundet sit livs kærlighed, da han faldt for Julie Melsen.

Julie og Oliver vandt programmet og alle pengene, men valgte at gå fra hinanden efter kort tid hjemme i Danmark. Sidenhen har Oliver fundet sammen med fitness-baben Anna Seneca, og her virker forholdet til at køre en del bedre, end det gjorde med Julie.

Læs også: Vilde billeder af tidligere ‘X-Factor’ dommer går viralt

Oliver og Julie har startet Erneca Fitness op, hvor de hjælper deres klienter med personlige rådgivning, og former både træningsplaner og kostplaner for dem. Ganske kort tid efter Anna og Oliver fandt sammen, flyttede Oliver ind i Annas ungdomsbolig i Roskilde, men da Anna ikke studerer mere, kan de ikke blive boende i lejligheden, og derfor skal de ud.

Til marts flytter de sammen i deres nye lejlighed i Køge, men indtil da, flytter Oliver og Anna hjem til Olivers far.

– Vi flytter hjem til min kære far lige her før jul, da vi først kan flytte ind i vores nye, fælles lejlighed til marts, hvor den først er færdig. Det bliver lidt underligt, men det skal også nok blive hyggeligt. Min fars kæreste har købt nogle spil, og så er der jo god mad nogle gange og vaskemaskine og tørretumbler, siger Oliver til realityportalen.dk.

Læs også: Chok: ‘Venner’-skuespiller er gået bort

Parret har allerede snakket om børn, men selvom lejligheden i Køge er en treværelses lejlighed, og dermed større end Annas nuværende bolig, så tager de det roligt med de planer, selvom de har planer om at få et barn en gang i fremtiden.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top