The perfect guide to the casino

Det vidste du ikke: ‘Paradise’-hunk kommer med VILDE afsløringer om realityprogrammet

Foto: TV3

Læs også: Danmarks lækreste håndboldspiller hitter på Instagram


Når ‘Paradise Hotel’ bliver sendt på tv’et og Viaplay, er det langt fra alt seerne får lov til at se.

Der bliver klippet en helt masse materiale fra, og hvad der kun er under en times udsendelse, er nogle gange flere dages materiale. Derfor er seerne meget nysgerrige omkring, hvad der foregår bag kameraet, og hvor meget seerne ikke får lov til at se, når de filmer realityprogrammet.

Læs også: Vilde billeder af tidligere ‘X-Factor’ dommer går viralt

Det har Mathias Hjort fra ‘Paradise Hotel’ 2018 nu afsløret. I podcasten ‘Filterløs’, som styres af Sofie Brockstedt og Simone Kyed Jeppesen, afslører Mathias flere detaljer om programmet.

– Man må for eksempel ikke have aircondition på værelserne, for det går i mikrofonerne. Jeg svedte så meget om natten, at jeg måtte ligge med et håndklæde, siger Mathias og fortsætter med at fortælle, hvad produktionen gør, så de hele tiden kan høre, hvad der tales om.

– Når vi skal feste, smider vi jo også tøjet, fordi der er så varmt. Og festerne er ret iscenesatte, fordi musikken bliver slukket, så de kan høre, hvad man snakker om – men hvis man er god til at feste, får man gerne musik i flere omgange.

To andre ting, som er meget adspurgte spørgsmål er, hvordan parceremonien foregår, og hvordan klipningen af programmet foregår. Er man præcis som man bliver klippet, eller kan nogle blive klippet ‘forkert’ i forhold til, hvordan de egentlig er?

– Jonas(Evaristi, red.) har for eksempel været lidt uheldig. De ting, han har sagt, har han selvfølgelig sagt, men når man så ikke ser ham lave sjov med det bagefter, får man selvfølgelig et lidt andet billede af ham, end hvad virkeligheden egentlig er. Det oplevede jeg også en enkelt gang selv, hvor produktionen fik klippet det sammen som om, jeg syntes bedst om Elina, selvom jeg havde sagt Trine. Så man skal nogle gange lige tænke sig om en ekstra gang.

– Hvis man ikke er i fare, sidder man oppe i loungen og får god mad og hygger. Her må man faktisk slet ikke tale om, hvad der sker på hotellet, men kun om livet derhjemme. Så her kan man virkelig blive rigtig gode venner. Hvis man derimod er udsat, sidder man alene nede på sit værelse. Så kommer der en deltageransvarlig ned til dig og spørger, hvor du vil stille dig i aften – produktionen skal vide det inden, så de ved, hvor og hvem, de skal filme, så de kan fange reaktionerne. Der kan gå 2 timer fra du sidder på dit værelse, til du kommer ned til ceremonien, fortæller Mathias angående parceremonien.

Læs også: Chok: ‘Venner’-skuespiller er gået bort

Sofie Brockstedt og Simone Kyed Jeppesen kommer også ind på en række fordomme om ‘Paradise’-deltagerne, og spørger Mathias ind til nogle af dem. Her er en af de interessante indrømmelser fra Mathias, at realitystjernerne har sex med hinanden på kryds og tværs. Mathias er dog hurtig til at fastslå, at det ikke gælder ham, da han er i et lykkeligt forhold med Trine Skjollander fra netop ‘Paradise Hotel’.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top