The perfect guide to the casino

Fie Laursens norske flirt overrasker: Kommer med VILD udtalelse om Fie

Foto: Discovery

Læs også: Danmarks lækreste håndboldspiller hitter på Instagram


Alt tyder på, at der endelig er gode tider på vej til Fie Laursen, der i 2019 har haft flere svære tider.

Der er kommet lidt ro på det hele, efter Fie Laursen valgte at flytte til Norge, så hun nu kan pendle mellem Norge og Danmark. Fie Laursen skulle ikke bruge lang tid på at finde nye venner, og nu tyder alt også på, at hun er ved at udvikle et seriøst forhold til kendisfotografen, Daniel Cristino.

Læs også: Vilde billeder af tidligere ‘X-Factor’ dommer går viralt

Fie har delt flere billeder og videoer på Instagram, hvor hun både kysser og kommer med store ‘kærlighedserklæringer’ til den norske Daniel. Selvom hun ikke sætter en titel som kærester på forholdet, så er Fie ikke i tvivl om, at det er noget seriøst. Daniel skal endda med til Danmark for at holde jul og møde resten af familien Laursen.

Nu har Daniel også udtalt sig om forholdet, og han er ikke bange for at sige, at han skal være sammen med Fie resten af livet.

– Vi starter et liv sammen her i Oslo, vi flytter sammen, og jeg kan ikke vente! Hun kommer til at være min første seriøse kæreste, som jeg kan forestille mig at bruge resten af livet med. Hun kommer til at blive den første, jeg har fejret jul med, jeg kan ikke vente! Vi skal også til Tyrkiet sammen lige bagefter. Jeg troede næsten ikke på ægte kærlighed mere, før jeg mødte Fie! Jeg ser frem til at være hendes kæreste og give hende al den kærlighed, hun fortjener! Fie er så speciel for mig. Fra første sekund jeg så den pige, så vidste jeg, at hun var den eneste ene. Hun er overhovedet ikke som nogen andre, jeg har mødt før. Hun har enhver kvalitet, jeg kunne ønske i en pige. Hun arbejder hårdt, hun er smuk og klog, og jeg faldt bare for hende fra første sekund, siger Daniel til realityportalen.dk.

Læs også: Chok: ‘Venner’-skuespiller er gået bort

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top