The perfect guide to the casino

‘De unge mødre’-deltager får spørgsmål om utroskab: Nu afslører hun vigtige detaljer

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Han blev efterlyst af Politiet: Nu sender rapper VILD besked til Politiet


Livet som tv-stjerne er ikke altid en dans på roser, og det kan Michelle Ellekær fra ‘De unge mødre’, i den grad skrive under på.

Michelle er mor til Elliot & Sander, og siden de to kom til verden, har det ikke været ligeså let, at forblive sammen med kæresten Casper. Casper og Michelle gik fra hinanden for et par måneder siden, men har fundet sammen igen, med det krav, at de bor hvert for sig. Det afslørede Michelle, da hun i sidste uge afholdt en Q&A på sin Instagram, men det var ikke nok info for hendes følgere.

Læs også: Han har lige vundet ‘Robinson’ og en halv million kroner – Så smuk er hans kæreste

Der var nemlig rigtig mange, der mente, at bruddet havde noget at gøre med utroskab, og det fik Michelle til at rase. Her svarede hun i første omgang, at det var respektløs, at spørge om sådan noget, men ville ikke uddybe sit svar. Det har hun nu gjort.

– Som jeg fortalte, valgte Casper og jeg at gå fra hinanden for et par måneder siden. Men nu skulle det altså være fordi, han har været mig utro. Og dét er noget fis. Vi gik fra hinanden, fordi vi har glemt os selv og hinanden de sidste tre år, hvor vi har været forældre. Vi har ikke haft overskud til at være kærester, fordi de to her (Elliot & Sander, red.) har fyldt alt i vores liv, så vi har bare ikke prioriteret hinanden, fortæller Michelle på sin Instagram, og slår dermed alle rygter om utroskab ned.

Læs også: Kontroversielt par skal skilles

Michelle fortæller videre, at familien går en svær tid i møde, da Michelle har fundet ud af, at hun er gravid, men at parret har taget en beslutning om at få foretaget en abort. Det er, som Michelle selv siger, den rigtige beslutning, men også en utrolig svær beslutning. Parret ved nemlig ikke, om de overhovedet skal have et barn til, og med alt der foregår pt. så passer et nyt barn utroligt dårligt.

Du kan se meget mere til Michelle her.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top