The perfect guide to the casino

Lukas Graham med vild afsløring om musikvideo: ‘Vi snød’

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Han blev efterlyst af Politiet: Nu sender rapper VILD besked til Politiet


Da den 31-årige Lukas Forchhammer gæstede ‘Go Morgen Danmark’, blev der fortalt om lidt af hvert fra karrieren.

Lukas Forchhammer er forsanger i det drønpopulære band, ‘Lukas Graham’, der helt tilbage i 2012, fik sit helt store gennembrud i Danmark. Siden da har succesen også været stor uden for de danske grænser, hvor især ‘7 Years’ blev en kæmpe succes.

Læs også: Han har lige vundet ‘Robinson’ og en halv million kroner – Så smuk er hans kæreste

Nu fortæller Lukas om et af de tricks de brugte, da de i 2012 skulle lave en video, til hvad der skulle blive deres store hit, ‘Drunk in the morning’.

– En lille sidenote. Vi snød faktisk. Vi ændrede tiden på uret, så det lignede, det var midt om morgenen. Jeg tror faktisk, det var midt på dagen, sagde Lukas om videoen i ‘Go Morgen Danmark’.

Musikvideoen skal nemlig forestille en morgenfest på Christiania, og der var en helt særlig grund til, at man valgte at ‘snyde’ på YouTube.

Læs også: Kontroversielt par skal skilles

Det var nemlig gennem YouTube, at bandet satsede på succes, da de fandt ud af, hvor stor en succes det endte med at blive. Lukas Graham har sidenhen udgivet en nyere musikvideo på ‘Drunk in the Morning’, der ikke ligefrem er filmet på Christiania. Den har sidenhen fået over 12 millioner visninger.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top