The perfect guide to the casino

‘Familien fra Bryggen’-stjerne tordner mod ‘Paradise’-fyr: Vil smadre ham!

Læs også: Har erklæret sin kærlighed for dømte Peter Madsen: Nu er hans 18-årige flirt med i nyt tv-program

Foto: Ritzau Scanpix


Moster Niller vil ikke begrave stridsøksen. Han ønsker en slåskamp mod Mathias Hjort, der er kendt fra ‘Paradise Hotel’.

Moster Niller er et kendt ansigt fra ‘Familien fra Bryggen’, og tidligere på året var han med i ‘Stjerneboksning’, som hans gode venner Cengiz og Geggo stod bag.

Realitypersonligheden skulle op mod ‘Paradise’-fyren Mathias Hjort, og det blev en overbevisende sejr til sidstnævnte. Dommeren stoppede nemlig allerede kampen i første runde.

Det er Moster Niller stadig rasende over, og han ønsker en ny mulighed for at smadre Mathias.

– Hvis Mathias er klar på en rematch, så er jeg med. Jeg vil rigtig gerne have lov til at give ham et slag eller to. Jeg vil gerne vinde kampen og ikke blive stoppet midt i den af dommer, som ikke mener, at jeg kan kæmpe videre. Jeg vil så gerne, sagde TV3-stjernen til SE og HØR.

Læs også: CHOK! Er ‘X-Factor’-Bea gravid? Se det afslørende billede her

Op til dramaet i bokseringen var der en større kamp på ord mellem de to TV3-stjerner, og Moster Niller fortæller, at beefen er reel nok.

– Det er selvfølgelig kørt mere op under ”Stjerneboksning”, men det er stadig ægte. Der er beef mellem os, for det skal der være for at kunne slå på hinanden i det hele taget. Der er ikke decideret had mellem os, men der er beef, forklarede Niller.

Cengiz og Geggo har allerede proklameret, at der kommer en ny sæson af ‘Stjerneboksning’.

Læs også: Umut Sakarya tilbage i ‘Vild med dans’? Nu er nye afsløringer dukket op

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top