The perfect guide to the casino

Jakob Kjeldberg afslører: Det er første gang i mine 15 sæsoner, at det sker!

Foto: TV3

Læs også: Har erklæret sin kærlighed for dømte Peter Madsen: Nu er hans 18-årige flirt med i nyt tv-program


Igår blev finalen af ‘Robinson Ekspeditionen’ afholdt, da deltagerne var samlet for at se det sidste afsnit, og fejre vinderen af sæsonen.

En af dem, der har prøvet at være med til et finalearrangement på ‘Robinson’ før, er den erfarne vært, Jakob Kjeldberg, der nu har været vært i 15 sæsoner. Nu har han afsløret, at de tre finalister har holdt på en vild hemmelighed siden juni måned, hvor finalen blev filmet, og den hemmelighed viser sig at være historisk.

– Vi har oftest haft andre deltagere, altså juryen og deltagerne indtil sammenlægningen, til at stå klar med champagne og juble. Men på grund af, at den store finale er på vandet og andre logistiske årsager, så kunne deltagerne ikke være der. Der var ikke plads. Så kom de tre finalister med et ønske om, at vi skulle lave en gentleman agreement. De ville ikke sige det til nogen (hvem der Robinson-finalen, red.). Det er historisk i ‘Robinson’. Ingen har vidst det. Det er en af de bedst bevarede hemmeligheder, fortalte Jakob Kjeldberg til realityportalen.dk.

Læs også: CHOK! Er ‘X-Factor’-Bea gravid? Se det afslørende billede her

– Det gør, at finalefesten bliver endnu sjovere, end den nogensinde har været. Fordi med meget få journalistiske undtagelser, så er der ingen, der ved det. Det hele bliver mere intenst. Jeg har kæmpe respekt for, at de vælger at gøre det.

Selvfølgelig er det ikke kun de tre finalister og Jakob Kjeldberg, som vidste, hvem vinderen af ‘Robinson’ blev, for der er selvfølgelig en produktion bag det. Men de 50 personer har altså også holdt hemmeligheden for sig selv, og det fortæller Kjeldberg altså, at det er noget historisk, at vinderen ikke var kendt af deltagerne, inden finaleafsnittet blev sendt.

– Til alle finaler, det er min 15. sæson, der har 80 procent vidst det. I aften er det tre procent, der kender til vinderen. Jeg tror, det bliver ret vildt. Det er fremragende, de har gennemført det. Det er stærkt. De skriver jo historie, sagde Kjeldberg til mediet.

Læs også: Umut Sakarya tilbage i ‘Vild med dans’? Nu er nye afsløringer dukket op

Seertallene for sæsonen har vist, at ‘Robinson Ekspeditionen’ endnu en gang har været en kæmpe succes.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top