CHOK: Fie Laursen til afhøring hos politiet – Risikerer bøde på 70.000 kroner

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Har erklæret sin kærlighed for dømte Peter Madsen: Nu er hans 18-årige flirt med i nyt tv-program


Den danske kendisblogger risikerer at få en kæmpe bøde.

Det fortæller Fie Laursen selv i et nyt blogindlæg, hvor hun afslører, at Forbrugerombudsmanden mener, at hun har lavet skjult reklame i Instagram-opslag, Youtube-videoer og i blogindlæg.

Hun afslører samtidig, at hun blev kontaktet kort tid efter sit selvmordsforsøg:

– Jeg kan slet ikke beskrive hvor hårdt det var, at skulle tage stilling til alle de papire, jeg skulle læse og forsvare mig imod. Det er sådan at jeg modtog en mail med alt de ville anmelde mig for, igennem årene hvor de mente jeg ikke havde givet udtryk for at reklame, tydeligt nok. Jeg var forbandet høj på min nye anti psykotiske medicin, træt, forvirret og stresset, så min mor satte sig ned med alle siderne og læste deres regler, fortæller Fie Laursen, mens hun understreger, at hun har tænkt sig at kæmpe sin sag, da hun ikke mener, at hun har handlet forkert.

Læs også: CHOK! Er ‘X-Factor’-Bea gravid? Se det afslørende billede her

– Jeg følte mig ikke angrebet eller at jeg var en kriminel. Det er deres første sager, som de her så de skal selv lige forstå dem og sætte sig ind i dem og derfor har jeg stadig ikke hørt tilbage, om jeg skal i retten. Jeg får nemlig det valg, hvis politiet går videre med det, at jeg skal betale en bøde på op til 70.000 kr, mener jeg det var – eller også skal jeg tage sagen i retten og kæmpe for mig selv, hvilket jeg 100% har tænkt mig at gøre, skriver Fie Laursen på sin blog.

Du kan læse hele blogindlægget her.
Læs også: Umut Sakarya tilbage i ‘Vild med dans’? Nu er nye afsløringer dukket op

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top