The perfect guide to the casino

‘Ex on the Beach’ Casper og Sidsel flirtede gevaldigt: Nu afslører Casper, hvorfor flirten døde

Foto: Discovery

Læs også: Har erklæret sin kærlighed for dømte Peter Madsen: Nu er hans 18-årige flirt med i nyt tv-program


Hvis man har fulgt med i ‘Ex on the Beach’ sæson 3, vil man helt sikkert have lagt mærke til Casper Nicolaisen og Sidsel Borg.

I selve programmet var det ikke super meget flirteri, der blev vist mellem de to, da de i stedet havde øjnene rettet mod andre personer. Imens Sidsel både hyggede med Frederik og Jeppe i programmet, så var det altså Casper, der fangede hendes opmærksomhed i Danmark.

Læs også: CHOK! Er ‘X-Factor’-Bea gravid? Se det afslørende billede her

I programmet ‘Efter ex’, så man også Sidsel og Casper flirte gevaldigt med hinanden til en fest, og samtidig kysse en del på hinanden. Det var efter, at Jeppe havde været sammen med Jill, til trods for, at Sidsel håbede på noget seriøst med Jeppe. I dag er Sidsel og Casper ikke sammen, og flirten er død. Det har Casper nu forklaret hvorfor.

– Der er rigtig mange, der har spurgt ind til Sidsel og mig og om, hvorfor jeg stoppede det. Der er mange, der har spurgt, om jeg simpelthen var for glad for hende, og om det var derfor, jeg stoppede det med hende. Det er absolut ikke grunden, og det ved hun også godt, har Casper sagt på sin Insta-story.

Læs også: Umut Sakarya tilbage i ‘Vild med dans’? Nu er nye afsløringer dukket op

Overfor realityportalen.dk, har Casper uddybet, hvorfor forholdet med Sidsel ikke holdt i længden, og her er grunden ikke afstanden, som rygterne tidligere har meldt om, da Sidsel rejste til Kina for at studere.

– Jeg stoppede det med Sidsel, fordi jeg ikke havde følelser for hende eller var forelsket i hende. Jeg kunne mærke, hun fik følelser for mig, som ikke var gengældt. Det ser ud på tv, at det fordi jeg var for glad for hende, men det passer ikke, og det ved hun også godt! Folk har den opfattelse, fordi Sidsel troede, det var fordi jeg var for glad for hende, selvom jeg har sagt til hende, at det ikke var grunden, og har sagt til hende at jeg ikke havde følelser for hende. Vi sås måske en uge – måske 10 dage, og jeg havde ikke følelserne med, forklarer Casper til mediet.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top