The perfect guide to the casino

‘Årgang 0’ Mathilde deler labert billede på Instagram

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Har erklæret sin kærlighed for dømte Peter Madsen: Nu er hans 18-årige flirt med i nyt tv-program


Fra 2000-2008, kunne hele Danmark følge med i Mathilde Beuschaus liv, da hun var en del af det populære program, ‘Årgang 0’.

Sidenhen har hun taget de sociale medier med storm, da hun er blevet en skønhed uden lige. På Instagram har det resulteret i, at hun blandt andet har over 36.000 følgere, og det er ikke kun på grund af udseendet. For godt nok ser Mathilde brandgodt ud, men hun er som hun selv siger det ‘en pige med ben i næsen’.

Læs også: CHOK! Er ‘X-Factor’-Bea gravid? Se det afslørende billede her

Og netop det, er noget som de sociale medier elsker. Nu har Mathilde Beuschau så åbent fortalt omkring sin selvtillid, og hvordan mænd kan komme ind i hendes liv, og ødelægge dette. Den beskrivelse har hun dog skrevet sammen med et yderst flot billede, hvor Mathilde kun er hoppet i et lille lingerisæt.

Se bare billedet af Mathildes veltrænede krop herunder:

‘I nogle perioder kan jeg være ret kristisk på mig selv, som derefter fører til usikkerhed. For mig omhandler det oftes det modsatte køn- De satans mænd. Nogle gange kan jeg blive helt irriteret på mig selv over, at de kan have den indflydelse på min selvtillid. For når der ikke er en mand i mit liv, så er jeg så fandens selvsikker. Men så kommer alle de forbandet følelser ind i billedet, og jeg føler mig som en lille fortabt pige.
Men der går ikke længe før jeg lige husker på, at jeg er en pige med ben i næsen, og de her irriterende følelser forsvinder og jeg er atter fri.
Jeg ved at jeg kan hvad jeg vil, og derfor er der ikke en eller anden mand, der skal komme og pille ved min selvtillid. Husk nu på det alle piger der ude. Hvis han får dig til at føle dig usikker, så husk på at der masser af fisk i havet. Masser af fisk der ville dø for, at være sammen med dig. #girlpower’ – Skriver Mathilde i beskrivelsen.

Læs også: Umut Sakarya tilbage i ‘Vild med dans’? Nu er nye afsløringer dukket op

Du kan se meget mere til Mathilde her.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top