The perfect guide to the casino

Svinet til på Jodel – Nu deler ‘den store bagedyst’-stjerne hudløst ærligt billede

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Har erklæret sin kærlighed for dømte Peter Madsen: Nu er hans 18-årige flirt med i nyt tv-program


En af bage-programmets deltagere har fået nok.

Liv Martine, der er kendt fra det populære DR-program ‘Den store bagedyst’, har de seneste par dage fået tilsendt en række billeder fra Jodel, hvor adskillige personer tilsvinet hendes urene hud, men nu har hun fået nok.

Læs også: CHOK! Er ‘X-Factor’-Bea gravid? Se det afslørende billede her

Liv Martine har således delt et hudløs ærligt billede på Instagram af sit ansigt, hvor hun samtidig langer ud efter de personer, som har skrevet disse ondskabsfulde beskeder:

Kære følgere. Jeg ligger her i min seng med hjertebanken, tårer i øjnene og uro i maven. Tak for jeres fremsendte fra jodel. Tak fordi I vil mig det bedste og altid forsvarer mig. Men jeg vil gerne frasige mig alt der kommer fra den kanal. Mange af tingene kan jeg sagtens se igennem fingre med, fordi det er ting, der enten ikke er sande eller er så ligegyldige, at det intet betyder for mig. Men her til aften har jeg fået nok. Jeg har fået nok, fordi jeg modtog nogle screenshots omkring min hud.
Jeg modtog dette screenshot og nu skal jeg fortælle jer en ting, jer ubetænkesomme mennesker, der sidder derude og kan finde på at skrive sådan nogle ting om et andet menneske!
Tror I selv, at jeg er stolt af hvordan min hud ser ud? Tror I ikke, at jeg hver dag kæmper med at være ligeglad og filme præcis hvordan jeg ser ud. Tror I ikke jeg ville ønske at min hud bare var fuldstændig fejlfri! Fuck jo, men sådan er det bare ikke!! Og ved I hvad, jeg NÆGTER at tage makeup på for, at tilfredsstille nogle af jer, fordi I mener det er uhygiejnisk!
Hvordan kan I dog finde på, at sige, at fordi jeg har uren hud, så er jeg uhygiejnisk. Der stod sågar, at jeg ikke burde filme mig selv inde på @kagetid med den hud jeg har, og at nogen af jer ikke kunne holde ud at se på mit ansigt.
Jeg troede virkelig at jeg kunne klare lidt af hvert, og kunne ryste alting af mig. Jeg har altid haft et fantastisk selvværd og altid fået at vide hjemmefra, at jeg er perfekt ligesom jeg er. Men den her, den ramte mig, så jeg blev ægte ked af det.
Hvad vil jeg med det her? Jo jeg vil fortælle til alle jer der sidder derude, der også døjer med jeres hud ligesom jeg. Vis hvem I er…! Lad være dække jer til med makeup!! Lad ikke andre bestemme, fordi der er INTET forkert i at have uren hud! Og I skal vide en ting. Jeg fortsætter med at handle uden makeup, gå i bio uden makeup, lave stories uden make up, fordi det er mig!
Jeg håber, at det er blevet skrevet, fordi der sidder nogle derude der er ubetænksomme, og hverken er ondskabsfulde eller ude på at gøre mig ked af det.
Til alle jer der døjer med jeres hud ligesom jeg, I skal vide en ting, I er SMUKKE som I er. Uanset hvad andre siger, lyder det fra Liv Martine, som du kan følge her, i det lange og følelsesladede opslag.

Læs også: Umut Sakarya tilbage i ‘Vild med dans’? Nu er nye afsløringer dukket op

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top