The perfect guide to the casino

Dansk Hollywood-stjerne afslører: ‘Jeg havde en hed affære med Madonnas mand’

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Har erklæret sin kærlighed for dømte Peter Madsen: Nu er hans 18-årige flirt med i nyt tv-program


Det er ikke kun i filmverdenen, at man ikke skal træde Brigitte Nielsen over tæerene.

Den 56-årige danske skuespillerinde, der blandt andet har været med i ‘Frækkere end politiet tillader’, Rocky IV og Creed II er også en hård negl i virkeligheden. Ifølge The Mirror, så kom Brigitte Nielsen og sangerinden Madonna op og toppes, da Madonna var uforskammet ifølge den danske skuespillerinde. Derfor planlagde hun en hævn for Madonnas opførsel.

– I 1987 var jeg på en klub downtown med hende(Madonna, red.), og hun blev ved med at træde mig over fødderne. Hun var meget uforskammet, og jeg endte med at give hende en lussing. Hun var ikke særlig sød, fortæller Brigitte Nielsen, inden hun tilføjer, at hun dog endte med selv at blive smidt ud af natklubben på røv og albuer efter sin lussing-affære.

Læs også: CHOK! Er ‘X-Factor’-Bea gravid? Se det afslørende billede her

– Den bedste del kom først senere! Et par måneder senere i Sydfrankrig fik jeg hævn over hende ved at have ene engangsaffære med Sean Penn. Det var i 1987, det er længe siden, fortæller Brigtitte Nielsen i det amerikanske talkshow ”The Talk” ifølge The Mirror.

To år før var Sean Penn og Madonna ellers blevet gift, og de endte med at blive skilt to år senere i 1989. Hvis det passer, så er det samme år som hun blev skilt fra Sylvester Stallone, at affæren fandt sted. Brigitte har udover Stallone, også været gift med Kasper Winding, Sebastian Copeland, Raoul Meyer og Mattia Dessi, som hun dog stadig er gift med i dag.

Læs også: Umut Sakarya tilbage i ‘Vild med dans’? Nu er nye afsløringer dukket op

Brigitte har fire børn, efter hun fik et barn sidste år med Mattia Dessi i en alder af 54 år.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top