The perfect guide to the casino

Bro og Elina har lige slået op: Er ‘Paradise’-babe skyld i bruddet?

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Køligt! Christian Wildbork viser barmen frem


Det er ikke lang tid siden, at Kevin Andreasen, der går under kunsternavnet Bro og ‘Paradise Hotel’-baben Elina Dahl, gik fra hinanden.

De havde ellers meldt ud, at de var klar til at flytte sammen og ledte efter en fælles lejlighed. Men da Bro så kom ud med sin nye julesang ‘Igen i år’, kunne realityparret afsløre, at de ikke længere var sammen. I sangen synger Bro da også, at han godt ved, at han ikke har været en god kæreste i år.

Læs også: Nye detaljer omkring Frederiks utroskab mod Fie Laursen: ‘Frederik er fuld af pis, det var ham der skrev’

Kort tid efter bruddet, er det allerede væltet ind med konspirationsteorier, og en af dem er, at Bro skulle have været Elina utro med en anden ‘Paradise Hotel’ deltager, nemlig Anne Plejdrup. Det var Anne dog helt klar til at afvise, da hun gæstede SE og HØRs studie forleden, og blev spurgt ind til rygterne.

– Jeg har også været sammen med en eller anden Robin, en 18-årig dreng jeg ikke aner hvem er. Så jeg har ikke været sammen med Kevin(Bro, red.), mig og Kevin er gode venner, jeg har ikke været sammen med ham og Robin. Jeg har ikke været sammen med nogen udover Jonass i et halvt år. Alt der står derinde(Jodel, red.) er løgn, sagde en rasende Anne omkring det rygte om, at hun har været sammen med Bro og Robin, hvor det lige skal understreges, at den første kommentar om, at hun har været sammen med Robin blev sagt på en ironisk måde.

Læs også: Geggo fortæller: Sådan tjener Cengiz sine penge

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top