The perfect guide to the casino

Er Jonass og Anne kærester? Nu afslører Anne deres forhold

Foto: TV3

Læs også: Køligt! Christian Wildbork viser barmen frem


Det nye program ‘Kollektivet’ får premiere lige om lidt, og det betyder også, at deltagerne til dette sæsons program, endelig måtte afsløre, at de var med.

Her er det Anne Plejdrup, Lea Othmar, Boris Laursen, Simone Hvenegaard, Sami Hansen og Kasper Eriksen vi kommer til at følge som roomies fra start af, imens også Mathias Hjort skulle tjekke ind i programmet. Anne Plejdrup har tidligere flirtet med Boris Laursen, men under ‘Paradise Hotel’, fik hun et godt øje til Jonass Jannec.

Læs også: Nye detaljer omkring Frederiks utroskab mod Fie Laursen: ‘Frederik er fuld af pis, det var ham der skrev’

Både Jonass og Anne har dog flere gange slået fast, at de kun er bollevenner, og i et interview med SE og HØR, har Anne nu sat flere ord på deres forhold og bekræftet, hvad status er.

– Jeg boller da lidt med Jonass, men det er ikke mere end det. Vi har det mega godt sammen, ingen tvivl om det, men det er bare lidt hygge, der også svarede på, hvordan Jonass havde det med, at hun var en del af ‘Kollektivet’ og lidt detaljer om, at hun også besøgte Jonass under indspilningen af programmet.

– Det har han det fint med(om at hun er med, red.). Jeg er jo faktisk blevet kåret til den værste roomie, fordi jeg har sovet ude i tre-fire nætter. Jeg bor her, så hvis jeg boede et andet sted ville jeg også tage hjem og besøge ham.

Læs også: Geggo fortæller: Sådan tjener Cengiz sine penge

Anne slutter af med at forklare, hvorfor de ikke er mere end bollevenner ifølge dem selv.

– Nej, altså vi har begge to et liv lige nu, som gør, at der er meget fart over feltet. Vi har det mega sjovt sammen, men jeg tror ikke, vores forhold ville være lige så godt, hvis det udviklede sig, som det er nu. For vi hygger mega meget, og jeg er mega glad for ham. Men det er ikke på den der forelskelsesmåde. Altså det ville jeg da synes, var rigtig nederen(hvis Jonass en dag ikke vil have et bollevenner forhold længere, red.), men det ville jeg også respektere. Jonass og jeg er meget afklaret med, hvis der kommer en anden. Vi skal altid være venner, bare ikke med ‘benefits’ så, lød det fra Anne.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top