The perfect guide to the casino

Tv-stjerne afslører tragisk historie: ‘Min far slog min mors kæreste ihjel’

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Køligt! Christian Wildbork viser barmen frem


Hvis man har haft tændt for TV3 de seneste aftener, så har man kunne se den nyeste udgave af ‘Til middag hos’.

Denne gang er det ‘Paradisoen’ Philip May, ‘Årgang 0’-deltageren Rachel Ellebye, Micki Cheng fra ‘Den store bagedyst’ samt Kirsten Marie Skaarup fra ‘Landmand søger kærlighed’, der er deltagerne som vi lærer lidt bedre at komme hjemme hos dem selv. I aften er det så blevet Micki Chengs tur og her åbner han op for en meget dramatisk hændelse i den nærmeste familie.

Læs også: Nye detaljer omkring Frederiks utroskab mod Fie Laursen: ‘Frederik er fuld af pis, det var ham der skrev’

– Det korte og det lange er, at min far slog min mors kæreste ihjel, han brændte ham oppe i Blokhus og har fået en dom for det og har sagt, at det var ham, der gjorde det. Min mors nye kæreste var ikke en god fyr. Min mor tog en tur til Vietnam efter skilsmissen for at få et afbræk, og min mors veninde passer så på os. Min mors nye kæreste kommer så og spørger “hvor er hun?”, og så siger veninden så, at det vil hun ikke fortælle ham, og så bliver han skide tosset, og så siger han “Så tager jeg børnene, og så ved jeg ikke, hvad jeg gør ved dem”.

Læs også: Geggo fortæller: Sådan tjener Cengiz sine penge

Micki Cheng fortæller videre i programmet, at veninden derefter valgte at kontakte Mickis morfar, som tog kontakt til Mickis far. Hans far ringede så til skolen, for at bede dem om at sende børnene hjem lige med det samme. Efterfølgende har han fået at vide af pædagogerne, at hans mors kæreste var dukket op ti minutter efter for at hente dem, som han havde ‘truet med’.

Hele historien fra Micki Cheng kan du høre i aften, når programmet bliver vist klokken 19.00.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top