The perfect guide to the casino

Chok: Anne Plejdrup og Boris Laursen flirtede sammen – Nu flytter de sammen

Foto: TV3

Læs også: Køligt! Christian Wildbork viser barmen frem


Når ‘Paradise Hotel’ slutter, er der et kæmpe space i kalenderen, før næste sæson går i gang.

Derfor lavede man programmet ‘Paradise Kollektivet’, hvor en række tidligere ‘Paradisoer’ flyttede ind i samme lejlighed, og filmede deres hverdag i bofællesskabet. Nu kommer det program på banen igen, men denne gang er titlen på programmet ændret til ‘Kollektivet’.

Læs også: Nye detaljer omkring Frederiks utroskab mod Fie Laursen: ‘Frederik er fuld af pis, det var ham der skrev’

Her er det Anne Plejdrup, Lea Othmar, Boris Laursen, Simone Hvenegaard, Sami Hansen og Kasper Eriksen, der starter med at flytte sammen, men herefter har programmets forfattere åbnet op for, at der kan flytte andre realitystjerner ind, som ikke har været med i ‘Paradise Hotel’.

– Vi har valgt at ændre navnet fra ”Paradise Kollektivet” til ”Kollektivet”, fordi vi på den måde åbner op for, at flere af vores skønne deltagere fra vores andre programmer også har mulighed for at flytte ind i kollektivet. Det sker faktisk allerede i den nye sæson, som vi glæder os til har premiere på Viafree på fredag, siger Kenneth Kristensen, programchef hos NENT Group.

Læs også: Geggo fortæller: Sådan tjener Cengiz sine penge

Anne Plejdrup og Boris Laursen har tidligere flirtet sammen på venneplan i byen, og nu får de altså mulighed for at bo sammen, når programmet får premiere. Programmet har allerede premiere på Viafree på fredag den 1. november.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top