The perfect guide to the casino

Afslører Jennifer Aniston lige en ‘Friends’-reunion her?

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Køligt! Christian Wildbork viser barmen frem


Da serien ‘Friends’ startede med at blive sendt d. 22. september 1994 og kørte indtil d. 6. maj 2004, var det med så stor succes, at den stadig brager lys på skærmene i dag.

Selvom skuespillerne er kommet op i alderen, så ønsker størstedelen af deres fans, at der kommer noget mere ‘Friends’. Det har Jennifer Aniston tidligere åbnet op for, da hun for flere måneder tilbage, gæstede det populære ‘The Ellen DeGeneres Show’.

– Hvorfor ikke? Jeg ved, jeg ville gøre det. Pigerne ville gøre det. Og jeg er sikker på, drengene ville gøre det. Alt kan ske.

Læs også: Nye detaljer omkring Frederiks utroskab mod Fie Laursen: ‘Frederik er fuld af pis, det var ham der skrev’

Men udtalelser fra seriens skaber, ødelagde det håb, da der blev holdt 25 års jubilæum i år for det første afsnit. Her blev der nemlig sagt, at der ikke kommer en reunion eller et reboot af showet. Nu har nye udtalelser fra Jennifer Aniston dog åbnet op for døren igen. Jennifer Aniston har endnu en gang være i ‘The Ellen Show’, og det er her, at der endnu en gang bliver spurgt ind til et remake.

– Som et reboot af showet? Nej. Prøv at hør, vi ville elske, at der var noget, men vi ved ikke, hvad det noget er. Så vi prøver. Vi arbejder på noget, lyder det fra Jennifer.

Læs også: Geggo fortæller: Sådan tjener Cengiz sine penge

Den udtalelser har nu fået fansene verden over til at gå amok. Det er nemlig ikke mere end 15 dage siden, at Jennifer Aniston smed sit første opslag op på Instagram, hvor det sjovt nok var et billede af ‘Friends’-stjernerne.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top