The perfect guide to the casino

Linse Kessler takkede nej til stort tv-program: Nu forklarer hun hvorfor

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Køligt! Christian Wildbork viser barmen frem



Linse Kessler er blevet en af de største realitystjerner/tv-stjerner i Danmark i løbet af de seneste år.

Efter at have været hovedpersonen i ‘Familien fra Bryggen’, er populariteten steget omkring Linse, som er blevet en af Danmarks yndlings tv-personligheder. Derfor var der også flere, der nok var kede af, at Linse Kessler takkede nej til at deltage i det populære TV3-program ‘Fangerne på Fortet’.

Læs også: Nye detaljer omkring Frederiks utroskab mod Fie Laursen: ‘Frederik er fuld af pis, det var ham der skrev’

Det program vender nemlig tilbage næste år, og her kunne Linse Kessler have været med, men det takkede hun nej til. Linse udkommer med en ny bog i dag med titlen ‘Jeg bliver ældre – og det gør ik’ noget’. Her forklarer hun årsagen til, at hun takkede nej til det populære program.

– Jeg tænkte på de tigre, de havde i lænker. Jeg tænkte på slangerne og huskede, hvordan de medvirkende skal stikke hænderne ned til en masse edderkopper. Og hvorfor skal edderkopperne brække benene, bare for at seerne kan sidde og gyse og grine? Hvorfor skulle jeg være med til det?

– Der var helt sikkert også rigtig gode penge i at være med, men dem var jeg fuldstændig ligeglad med. Jeg har en holdning til dyr, og jeg er nødt til at gøre mit synspunkt klart. Jeg synes ikke, dyr skal pines eller udnyttes til underholdning. Vi kan sagtens lave fedt tv uden, skriver Linse i bogen.

Læs også: Geggo fortæller: Sådan tjener Cengiz sine penge

Det er da heller ikke nyt, at Linse er kæmpe dyreelsker, og det har nu kostet en deltagelse i ‘Fangerne på Fortet’.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top