The perfect guide to the casino

Jenna Bagge raser mod dansepartner Umut: ‘Det her kunne godt ende i en straf’

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Køligt! Christian Wildbork viser barmen frem



Sovsekongen Umut Sakarya har taget ‘Vild med dans’ med storm, og er endnu ikke blevet smidt ud hjem fra programmet, selvom han gang på gang, får lavest point af dommerne.

Til fredagens udgave af ‘Vild med dans’ i sidste uge, dansede de forskellige par på ‘Det Kongelige Teater’, og her blev Jenna Bagge og Umut Sakarya uenige om et par ting, og det kostede Umut et rap over nallerne. Til dem, som så programmet, ville man have set en Umut i et noget nedringet outfit, og da de skulle reklamere for, at man skulle stemme på dem, trak Umut ned i tøjet og viste brysthåret. Det var noget, som Jenna ikke var tilfreds med, og det kostede et lille rap over nallerne.

– Vi har aftalt ingen brystvorter. Jeg synes, man skal være meget præsentabel, tage sit bedste tøj på og gøre sig umage og royal, når man er på Det Kongelige, forklarerede hun til realityportalen.dk.

Læs også: Nye detaljer omkring Frederiks utroskab mod Fie Laursen: ‘Frederik er fuld af pis, det var ham der skrev’

Umut følte sig dog stødt og krænket, da han går ind for, at man ikke skal skjule sin krop, og i stedet værdsætte sig selv.

– Det er imod den frie kropskultur. Jeg føler mig faktisk stødt og krænket på samme tid, at jeg bliver stoppet midt i mit moment, hvor jeg ligesom demonstrerer for #freethenipple, om at vi skal se flere damer uden BH, og så kommer du bare. Systuen var meget vilde med, at jeg skulle være i bare bryster! Fordi systuen går også ind for kropsaktivisme, som jeg også bare elsker. Man skulle tro, det var dig, der var fra Tyrkiet, og mig, der var fra Danmark, lige når det gælder #freethenipple, sagde Umut.

Umut joker dog med, at han hører efter, hvad partner Jenna siger, da han ellers får et par slag som straf. Nu har Jenna dog fundet den helt perfekte straf til sin dansepartner, hvis han ikke overholder deres fælles regler.

– Det her kunne godt ende i en straf. Han har jo fået vokset ryggen, og det kunne nemt blive til maven næste gang, hvis han ikke opfører sig ordentligt.

Læs også: Geggo fortæller: Sådan tjener Cengiz sine penge

Om Umut så kan overholde de strenge regler, får vi at se på næste fredag, når ‘Vild med dans’ vender tilbage.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top