The perfect guide to the casino

Jakob Fauerby brød sammen under ‘Vild med dans’: Her er den sørgelige årsag bag det

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Køligt! Christian Wildbork viser barmen frem



Jakob Fauerby og partner Silas Holst gør det rigtig godt til ‘Vild med dans’, men gårsdagens dans var ekstra hård for Jakob Fauerby.

Det var nemlig en Knæk Cancer Speciel, og når man som Jakob Fauerby har mistet sin mor til lymfekræft, gør det ekstra ondt. For otte år siden døde hans mor i en alder af blot 55 år, og derfor nåede hun ikke at opleve, da Jakob Fauerby for kort tid siden blev far for første gang. Jakob Fauerbys datter Anna, er derfor opkaldt efter hans mor.

– Hun er faktisk opkaldt efter min mor. Min mor er den stærkeste kvinde, jeg har mødt. Jeg er stadig stolt over, at det var mig, der fik lov til at kalde mig hendes søn, sagde en berørt Jakob Fauerby ifølge SE og HØR.

Læs også: Nye detaljer omkring Frederiks utroskab mod Fie Laursen: ‘Frederik er fuld af pis, det var ham der skrev’

Netop af den grund havde mange danskere også valgt Fauerby til deres odds på Vild med dans denne aften.

Udover at se Jakob Fauerby blive far, så ville han ønske, at hans mor havde nået at se ham danse i Vild med dans, inden kræften på sørgelig vis tog hende væk, i en alt for tidlig alder. Efter dansen hyldede skuespiller Fauerby endnu en gang sin mor, da hun har betydet rigtig meget for ham i livet.

– Jeg har rigtig meget lyst til at hylde min mor. Jeg bruger meget mit liv på at huske hende. Min mor er altid med mig, for hun bor inde i mit hjerte. Sådan en dag i som i dag er hun jo meget til stede, og det har hun faktisk været hele ugen og den seneste tid, hvor jeg jo er blevet far. Jeg har grædt af lykke og bagefter grædt, fordi det er så frygtegigt, at min mor ikke fik lov til at opleve det her, at min datter ikke fik mulighed for at møde det her seje, smukke, modige menneske, der var min mor.

Læs også: Geggo fortæller: Sådan tjener Cengiz sine penge

Det var desværre ikke kun Jakob, der har mistet en vigtig person til kræften, også partner Silas Holst, har mistet sin bonusmor Lene Løvendahl til kræften, for kun to år siden. Lene Løvendahl var danselærer, og hendes yndlingsdans var rumbaen, og derfor betød det ekstra meget for Silas Holst, at det netop var den dans, som de skulle danse.

– Hendes yndlingsdans var rumba, og det dansede vi jo i aften. Hun kæmpede hele sit liv for at gøre det acceptabelt og mangfoldigt at danse med én af sit eget køn, så det gav bare mening at danse med Jakob i aften. Og så dansede vi endda på Det Kongelige Teater på direkte tv til ”Knæk Cancer” med en Rumba. Alting gik op i en højere enhed i aften. Så lige i dag gad jeg endnu mere, hun havde siddet der. Det havde hun fortjent, sagde Silas Holst til SE og HØR.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top