The perfect guide to the casino

Mark Bøgelund har været sammen med ‘Ex on the Beach’-babe: Blev droppet, fordi han kyssede og ragede på andre tøser i byen

Foto: Discovery / Nicolas Tobias Følsgaard

Læs også: Her er Danmarks lækreste håndboldspiller


Mark Bøgelund blev droppet af Katerina, fordi han var lidt for meget på andre piger. Nu håber han ikke, at hun kommer ind i den nye sæson af ‘Ex on the Beach’.

Mark Bøgelund er med i ‘Ex on the Beach’ sæson 3, og han har igennem sit ung-karls-liv nedlagt flere damer – blandt andet Katerina fra sæson 2.

Hun droppede dog den dameglade realitystjerne, fordi hun havde beviser for, at han var lidt for meget over andre piger i byen.

– Jeg har fået nogen beviser på, at det ikke kun er mig, han snakker med. Og den måde, han opfører sig på i byen. Prøver at kysse alle piger og rage på andre piger, mens jeg står lige ved siden af, sagde hun til Ekstra Bladet for nogle måneder siden.

SE OGSÅ: Sarah Grünewald helt NØGEN

Derfor håber Mark Bøgelund ikke, at hun kommer ind i indeværende sæson af ‘Ex on the Beach’.

– Vi sluttede på en ret uheldig måde. Derfor ville det være mega ubehageligt, hvis hun kom ind i villaen, fordi jeg ved, hun vil lægge ting på bordet for at stille mig dårligt, og det vil kunne ødelægge rigtig, rigtig meget for mig herinde i villaen, forklarer Mark til realityportalen.dk.

Læs også: Vanviddet fortsætter: Tessie friendzoner René for hårdt i Danmark

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top