The perfect guide to the casino

For et år siden fandt ‘Paradise Hotel’-babe drømmemanden: Nu er hun single

Foto: TV3

Læs også: Husker du solbabyen fra Teletubbies? Sådan ser hun ud i dag



Kærligheden kan hurtigt gå enten den ene eller den anden vej.

Det kan den tidligere ‘Paradise Hotel’ deltager Nathja Pusle fra sæson 9 skrive under på. Det er ikke mere end en måned siden, at hun udtalte, at hun havde fundet drømmemanden, som hun altså havde været sammen med i knap et år.

– Jeg har snart etårsdag med min kæreste, og det er jo en dag, der skal fejres. For mig er han det, der betegner drømmemanden. Han har virkelig formået at være, hvad en god kæreste er. Jeg tror virkelig ikke, at jeg har grinet så meget som i den tid, jeg bruger sammen med ham, og det er jo helt vildt dejligt. Samtidigt kan vi også bare slappe fuldstændig af, så jeg glæder mig bare til at se, hvad fremtiden bringer, lød det fra Nathja til realityportalen.dk.

Læs også: Vanviddet fortsætter: Tessie friendzoner René for hårdt i Danmark

Desværre for Nathja, så er hjertet på nuværende tidspunkt knust, da hun nu er blevet single, og det er da også noget, som gør utroligt ondt. Det er på hendes egen blog, at hun udtaler sig ganske kort om forholdet.

– Jeg gør det meget kort. Det er et ultra ømt emne for mig på nuværende tidspunkt, men jeg bliver nød til at melde ud, inden der kommer alt for mange spørgsmål, som jeg ikke kan klare at svare på. For lidt siden lavede jeg et oplæg om kærligheden og den perfekte mand. Lykken varede desværre ikke længe, og jeg skal nu vænne mig til at være alene igen. Der er ingen, der har været utro eller noget andet negativt i den dur, og vi er ikke uvenner.

Læs også: Blev mega-populær efter ‘X Factor’: Nu viser hun bryster

– Vi havde det rigtig godt, men der er bare nogle andre personlige årsager, som har gjort, at vi måtte stoppe det, desværre. Som alle har sagt og skrevet: “I var jo så glade og passede så godt sammen”, men nogle gange er det ikke nok. For mig vil han altid være den perfekte mand, og den mand, som har lært mig at slappe af i et forhold og stole på et andet menneske. Så jeg mener stadig alt i mit foregående opslag. Ingen sure miner herfra, kun en kæmpe sorg og et hjerte knust i småstykker. Mere kan jeg ikke åbne op om nu.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top