The perfect guide to the casino

Gik under jorden i 48 timer: Fie Laursen laver ny bog

Foto: Ritzau Scanpix


Fie Laursen fortæller, at hun er i gang med at skrive en ny bog, fordi hun var så berørt over den tidligere bog, hun havde skrevet. Det er også derfor, hun har været inaktiv på Instagram over weekenden.

Fie Laursen følges af over 330.000 mennesker på Instagram, hvorfor det bliver bemærket, når den danske realitydronning pludselig forsvinder fra skærmen.

I løbet af fredag og lørdag var der ikke mange opdateringer fra hende, og hun fortæller nu, hvorfor hun tog en hurtig pause på 48 timer fra Instagram.

Det skyldes, at hun læste sin tidligere bog ‘Kendt og Knust’, hvor hun fortæller om mange af de ting, som senere endte med at tvinge hende ud i et selvmordsforsøg.

SE OGSÅ: Sarah Grünewald helt NØGEN

Hun skriver følgende på sin IG-profil.

– Jeg læste forleden min seneste bog “kendt og knust” og fik så stor en klump i halsen jeg forsvandt i 48 timer, fra alt der her socialemedier… Det ramte så dybt at alt der var skrevet om, blev grunden til at jeg gav op på livet. Jeg følte mig derefter inspireret til at skrive en ny bog – og på 3 dage er jeg på side 65… Og kan bare sige, glæd jer!

Du kan købe hendes bog ‘Kendt og Knust’ via dette link, mens du kan følge den smukke kendisblogger på Instagram her.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top