The perfect guide to the casino

De solgte ham for 4 mio. kroner for to år siden: Nu vil de købe ham tilbage for 422 millioner kroner

Foto: Ritzau Scanpix


Fodbold kan nogle gange være en hård verden. Man kan købe en spiller rigtig billigt, som ender med at slå igennem, og derefter så bliver solgte for mange millioner.

Eller man kan gøre som Arsenal, og sælge en ung spiller for et mindre beløb, og to år efter, er han ved at blive en kæmpestjerne. Sådan er tilfældet for Donyell Malen fra PSV. I 2015 hentede Arsenal Donyell Malen i Ajax, og efter to år i klubben, var den dengang 18-årige hollænder på Arsenals U23 hold.

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller

Samme sommer blev han dog solgt til PSV for omkring 4 millioner kroner, og et år efter blev han rykket op til PSVs førstehold. I hans første fulde sæson for PSVs førstehold, blev det til 11 mål og fem assists i 42 kampe. Den statistik er han i den grad ved at forbedre allerede efter 14 kampe. Det er nemlig blevet til 11 mål og fire assists allerede i denne sæson, imens han også har fået debut på det hollandske landshold, hvor han ovenikøbet scorede i sin debut.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Alt dette har altså fået Arsenal og Liverpool til at overveje at hente den talentfulde hollænder, ifølge Daily Mirror. Problemet er bare, at hans pris er steget markant, siden Arsenal solgte ham for omkring 4 millioner kroner. Ifølge Daily Mirror skulle prisen nemlig være omkring 50 millioner pund eller omkring 420 millioner kroner. Altså en noget dyr handel for Arsenal, som ellers havde han på kontrakt for to år siden.

PSV står med gode kort på hånden, da Donyell Malen stadig har fem år tilbage af sin kontrakt.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top