The perfect guide to the casino

‘Paradise’-babe afslører: Har fundet sin drømmemand

Foto: TV3.



Tilbage i 2013, deltog Nathja Pusle i Paradise Hotel. Her dannede hun blandt andet par med ‘Stolle’.

I dag har den tidligere Paradiso en lidt anden hverdag, uden alt realitydramaet, som hun selv engang var en del af. For lidt over et år siden mødte hun en fyr ved navn Adrian, og kørt før jul, fandt hun sammen med André Gudmandsen, og de to er stadig sammen den dag i dag.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Selvom der er 10 års forskel på kæresteparret, så er Nathja ikke bange for at sige, at hun nu har fundet sin drømmemand.

– Jeg fik jo en kæreste, og så blev jeg kærestekedelig. Ej, tiden gik pludselig meget stærkt, og da han har en søn, har jeg koncentreret mig om min lille familie. Jeg har snart etårsdag med min kæreste, og det er jo en dag, der skal fejres. For mig er han det, der betegner drømmemanden. Han har virkelig formået at være, hvad en god kæreste er, altså at man er trygge ved hinanden, og at der ikke er al den jalousi og al det drama, der nogle gange kan være i et forhold, lyder det fra Nathja til hendes blog, og hun fortsætter.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

– Det er så dejligt, at uanset hvad vi laver, så bliver der ikke sat spørgsmålstegn omkring noget. og vi behøver ikke at snakke i telefon hele tiden. Det er virkelig lige en mand for mig, som har formået at vise, at der også er andet end alt det dårlige i et forhold. Samtidigt har vi det bare helt sindsygt sjovt. Jeg tror virkelig ikke, at jeg har grinet så meget som i den tid, jeg bruger sammen med ham, og det er jo helt vildt dejligt. Samtidigt kan vi også bare slappe fuldstændig af, så jeg glæder mig bare til at se, hvad fremtiden bringer.

Du kan se mere til Nathja her.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top