The perfect guide to the casino

Frederik og Mark ville ALDRIG blive venner igen efter drama – Nu er der nyt i sagen

Foto: Discovery / Nicolas Tobias Følsgaard.



Reality branchen er fyldt med drama, både af den store og den lille afdeling. En af de lidt større dramaer, var mellem Mark og Frederik, som kom op og toppes til premieren på den nye sæson af Ex on the Beach.

Til forpremieren af Ex on the Beach handlede dramaet om Sarah Amalie, som Mark Bøgelund har været sammen med, hvilket Frederik Skovbjerg ikke var tilfreds med. Her blev Mark kaldt en dårlig kammerat, og med lidt alkohol indebords, begyndte skænderiet at udvikle sig, og Frederik endte med at kaste en drink på Mark.

– Sarah og jeg har det rigtig, rigtig, rigtig godt sammen, og Frederik valgte så at hælde en drink på mig. Og det siger jo bare noget om ham. Frederik er en lille fyr. Det er det eneste, han kan komme med. Han er en fucking svans, og jeg bliver aldrig venner med ham, sagde Mark Bøgelund til realityportalen dengang.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Nu afslørede Frederik så til Stjerne Boksning, at de to realitystjerner var begyndt at snakke igen, og arbejde på deres venskab.

– Mig og Mark vi er blevet sådan lidt venner igen, vi skal snakke sammen i næste uge og få clearet alle de ting, der er sket og ligesom få afsluttet det skænderi, vi har haft. Vi fik løst trådene, da vi fik lige nok at drikke, tror jeg, at der blev vi enige om, at det var sgu noget dumt noget, vi havde gang i, og vi har mange fælles venner sammen, så det er lidt akavet, at vi ikke kan mødes i fællesskab, uden vi skal gå og være sure på nogen, der er til stede. Jeg vil sige, at vi er blevet venner igen, lød det fra Frederik til realityportalen.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Mark har ligeledes bekræftet, at selvom han tidligere har sagt, at de to aldrig bliver venner igen, så er de igang med at arbejde på det. Frederik skulle nemlig have ‘accepteret’, at Mark Bøgelund og Sarah Amalie er sammen.

– Mig og Frederik er så småt ved at være cool med hinanden igen, det virker lidt på ham som om, at han “accepterer”, at mig og Sarah Amalie er sammen nu. Det kan faktisk hellere ikke være anderledes, så det jo kun godt, kan man sige.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top