The perfect guide to the casino

Husker du Kian fra Paradise Hotel? Du gætter ALDRIG, hvad han laver i dag

Foto: Ritzau Scanpix


Tilbage i 2016 vandt Kian Damsgaard Mr. Paradise – i dag er han tilbage pĂĄ skolebænken.

Kian Damsgaard deltog i det populære reality-program tilbage i 2016, hvor han var en af de mest prominente navne inde på hotellet.

PĂĄ Spillehallen fĂĄr du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Tilværelsen har dog været svær for Kian efter hans hjemkomst til Danmark, hvor han blandt andet har mistet sin far – Noget der har taget hĂĄrdt pĂĄ ham, og samtidig gjort ham meget deprimeret og fortvivlet omkring sit mĂĄl med livet.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Den seneste tid har han derfor levet af at livestreame computerspil på twitch, men den tid er altså nu forbi. Det fortæller Kian til Realityportalen.dk, hvor han afslører, at han vil forfølge sin karrieredrøm, hvorfor han altså nu er tilbage på skolebænken:

– Jeg vil tage fag, så jeg kan komme ind på pædagogseminariet. Derfor har jeg nu dansk på A-niveau, engelsk på B-niveau og psykologi på C-niveau. Og så skal jeg have samfundsfag fra januar på C-niveau også. Til sommer bliver jeg så færdig og kan komme ind på pædagogseminariet. Jeg vil gerne arbejde med børn og unge, og særligt unge der har en hård hverdag. Eftersom jeg også selv har været gennem en del svære ting i mit liv, føler jeg, at jeg kan sætte mig ind i deres situationer og hjælpe dem gennem det, fortæller Kian og fortsætter:

– Det er super hårdt at være tilbage på skolebænken. Især om mandagen. Men fordi jeg har brugt en masse krudt de sene teenage-år, medfører det, at det hele er langt nemmere, og jeg nyder faktisk at have noget fast at stå op til igen. Jeg har langt mere tålmodighed, og jeg har det sjovere i timerne. nu hvor jeg faktisk er interesseret i det, som jeg laver, lyder det fra den tidligere Paradise Hotel-deltager.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top