The perfect guide to the casino

‘Paradise’-stjerne tæt på at dø og moren havde planlagt hendes begravelse: Indtog bunkevis af stoffer efter ‘Paradise Hotel’

Foto: Ritzau Scanpix


Den tidligere ‘Paradise Hotel’-babe Shila Schrøder var ude i et omfattende stofmisbrug, der kunne have kostet hende livet.

Shila Schrøder var med i ‘Paradise Hotel’ sæson 9, hvor den blonde skønhed blev kendt som hotellets friske pige, da hun var med på lidt af hvert – også af seksuelle udskejelser.


Foto: TV3

Siden så vi hende ikke på skærmen, men hun vendte torsdag morgen tilbage i en lang mere alvorlig kontekst – hun fortalte nemlig åbent om sit stofmisbrug i Go’ Morgen Danmark.

SE OGSÅ: Sarah Grünewald helt NØGEN

Hun startede allerede som 14-årig, og kokainrusen tog fart for hende, da hun kom hjem fra ‘Paradise Hotel’, for hun siger, at de mange fester fik hende til at indtage store mængder kokain.

Så store mængder, at hun frygtede for sit eget liv, og hendes mor fortæller også, at hun nærmest havde planlagt datterens begravelse.

Shila Schrøder er i dag 35 år, og hun har været i et stofmisbrug i omkring 20 år – hun er dog kommet godt ud på den anden side og holder sig i dag helt fra stofferne.

Læs også: Absurd: Storklubber slikker sig om munden – Så billig er Christian Eriksen nu

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top