The perfect guide to the casino

Uenighed: Cengiz vil have barn nummer to NU – Geggo vil vente

Foto: Ritzau Scanpix


Geggo og Cengiz bliver udfordret af hinanden i øjeblikket, for de kan ikke blive enige om, hvornår de skal have barn nummer to.

Geggo og Cengiz er kendt fra ‘Familien fra Bryggen’, og de to realitypersonligheder har et forhold, som er beundringsværdigt.

Det er dog ikke alt, der er lige rosenrødt hos ‘Bryggen’-parret, som bare ikke kan blive enige om, hvornår de skal have en lillebror eller lillesøster til Alba.

SE OGSÅ: Sarah Grünewald helt NØGEN

– Der er desværre ikke noget i ovnen endnu. Jeg vil gerne have et barn mere nu, siger Cengiz til realityportalen.dk, da han bliver spurgt ind til, om der er en lille ny på vej, eller om det lader vente på sig.

Geggo tager ordet.

– Vi er ikke helt enige. Jeg vil gerne bare vente lidt. Jeg har nogle projekter, som jeg gerne vil have afsluttet. Blandt andet ‘Stjerne Boksning’ som bare er et kæmpe projekt, der er meget tidskrævende, og jeg vil gerne være ærlig og indrømme, at jeg ikke er den nemmeste gravide i hele verden, så jeg skal ikke have alt for mange ting på tegnebrættet, mens jeg er gravid, for så fucker jeg det op, fortæller Geggo.

Geggo og Cengiz blev gift i foråret til et storslået bryllup, som i små bidder blev filmet af TV3. Begge slår fast, at de skal have et barn mere i fremtiden, men de er bare ikke enige om hvornår.

Se også: Nicki Bille dukker ikke op til træningen i Ishøj – Læs her hvorfor!

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top