The perfect guide to the casino

Teitur optaget på drømmeuddannelse: Overvejer allerede at droppe ud

Foto: TV3


Teitur er blevet optaget på sin drømmeuddannelse, men han dropper ud, hvis han får chancen for at deltage i ‘Paradise Hotel’ igen.

Teitur vandt ‘Paradise Hotel’ 2019, og han udtalte umiddelbart efter sejren, at han ville gå all-in på reality i den kommende tid.

Det var dog ikke helt sandt, for den 23-årige færing havde søgt ind på HA Almen på Copenhagen Business School, og han endte også med at komme ind.

Selvom han er optaget på sit drømmestudie, betyder det ikke, at han fuldfører det lige nu. Hans førsteprioritet hedder nemlig mere reality.

Læs også: Presset ‘Bro’ skaber bekymring med dette Instagram-billede

– Jeg føler ikke, at jeg er færdig med at lave tv endnu, så hvis der kommer et godt tilbud indenfor realitybranchen, så vælger jeg hellere det. Tv-muligheden har jeg kun nu. Jeg kan altid studere senere i livet, siger han til realityportalen.dk.

Især et comeback i ‘Paradise Hotel’ er højt på listen for den unge færing.

– Hvis jeg får et tilbud som for eksempel ‘Paradise Hotel’ igen, så vil jeg tage afsted lige meget hvad. ‘Paradise Hotel’ har altid været min favorit, men ellers prioriterer jeg andre konkurrence-programmer i udlandet, forklarer Teitur.

Lige her er der gratis spilforslag leveret direkte af Oddsprofit

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og Oddsprofit på Youtube.

OVERSIGT

Scroll to Top