The perfect guide to the casino

Paradise Hotel-stjerne tvunget til at blive på hotellet: ‘Jeg kastede blod op, græd og forsøgte at udspille mig selv’

Foto: Ritzau Scanpix


‘Paradise Hotel’ er ikke lutter lagkage. Det kan Nadja Hansen fra sidste sæson af det populære realityprogram skrive under på.

Nadja var på Paradise Hotel fra dag 1, og hun endte også med at stå i en finale med Isac, men stod det til den unge realitydeltager, så var hun ikke en del af finalen.

I et ærligt interview med realityportalen.dk kommer hun nemlig med en markant udtalelse om, at hun forsøgte at komme væk fra det.

– Det er med blandede følelser, at jeg når til finalen. På det tidspunkt havde der bare været så meget lort, så jeg ville faktisk slet ikke være i finalen. Jeg ville gerne være røget ud, have haft nogle fridage og så kommet ind som jury, indleder hun interviewet og fortsætter.

Læs også: Flirtede på ‘Paradise Hotel’ sidste år: Så iskold var Jonas, efter de havde haft sex i Danmark

– Jeg havde det rigtig dårligt derinde til sidst. De sidste 10 dage havde jeg det så skidt, så jeg fik mavesår, og jeg kastede blod op, fordi jeg psykisk havde det så dårligt. Så der ville jeg gerne have været ude, hvilket jeg også sagde til produktionen, at jeg ville.

Nadja forsøgte også at udspille sig selv, da hun gik i tvekamp mod Tobias – en duel, som hun ellers stod til at tabe, men så lavede produktionen et twist, der fik hende til at blive på hotellet.

Læs også: Presset ‘Bro’ skaber bekymring med dette Instagram-billede

– Jeg sagde det til dem flere gange, men jeg måtte ikke. Jeg meldte mig også til duellen med Tobias for at komme ud. Men det fik jeg jo så ikke lov til, da de så lige lavede et twist for, at jeg kunne blive.

Hun fortæller ydermere, at hun græd hver dag i sync, men det fik ikke produktionen til at hjælpe hende med at komme ud af programmet.

Nadja Hansen har senere afsløret, at hun fik tilbuddet om at deltage i endnu en sæson af ‘Paradise Hotel’, men det afviste hun fuldstændigt.

Vil du gerne vinde penge på tennis? Lad Danmarks måske bedste eksperter hjælpe dig

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og Oddsprofit på Youtube.

OVERSIGT

Scroll to Top