The perfect guide to the casino

Knust Trine var i tvivl om Mathias-forhold: Sådan går det ‘Paradise’-stjernerne i dag

Foto: Ritzau Scanpix


Trine Skjollander og Mathias Hjort fandt sammen under ‘Paradise Hotel’ 2018, og parret blev kærester i Danmark. Der var dog grus i maskineriet tidligere på året, men nu er alt godt imellem parret.

Trine Skjollander og Mathias Hjort var en af de helt store kærlighedshistorier på ‘Paradise Hotel’ sidste år, og de har holdt ud i Danmark, selvom det er alment kendt, at forholdene bliver testet, når man går fra ukendt til totalt kendt realitystjerne i Danmark.

I Viafree-programmet ‘Beauty Bosserne’ såede Trine dog tidligere på sommeren tvivl om deres forhold med følgende kommentarer, mens hun græd.

Læs også: Presset ‘Bro’ skaber bekymring med dette Instagram-billede

– Jeg er ked af det, fordi jeg kan mærke, du ved… undskyld. Så har Mathias det åbenbart ikke perfekt sammen med mig. Jeg elsker ham over alt på jorden, men jeg kan jo ikke blive ved og ved. Om vi er sammen eller ikke er sammen eller hvad fanden, det ved jeg ikke. Altså vi er kærester, men hvad der kommer til at ske, det ved jeg slet ikke, sagde hun.

Status i dag er dog, at det går strålende mellem de to realitystjerner, der er flyttet til en ny og større lejlighed i Odense. En lejlighed de har planer om at være i i mange år.

– Så der bliver vi boende, nu hvor vi har fundet en ordentlig lejlighed. Der er meget lyst, og den er stor. Så det er mega godt. Det går bare super godt med os, har Mathias sagt til realityportalen.dk.

Lige her er der gratis spilforslag leveret direkte af Oddsprofit

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og Oddsprofit på Youtube.

OVERSIGT

Scroll to Top