The perfect guide to the casino

Snydt af Sarah: Sådan har jeg det efter at have set det på TV

Foto: TV3


Camilla blev snydt af sin bedste veninde i torsdagens afsnit af ‘Paradise Hotel’, men hun bebrejder ingen for sit exit.

Sarah lokkede Camilla til at smadre urnen i torsdagens afsnit af ‘Paradise Hotel’, og den lyshårede skønhed gjorde det – til ingen verdens nytte.

Det var nemlig ikke hendes billeder, der lå i urnen. Det var i stedet Sarahs som i afsnittet sagde følgende.

– Jeg er sindssygt ked af det lige nu, for man kan godt sige, at det lidt er min skyld, at Camilla skal forlade hotellet. Jeg er den eneste, hun stoler på, og jeg beder hende om at smadre den. Men hellere at Camilla forlader hotellet, end jeg selv gør.

Se også: Efter afvænning: Sådan ser Hugo Helmig ud i dag

Camilla har nu set afsnittet på TV, men hun bebrejder ikke sin gode veninde. Det var 100 procent hendes egen beslutning, slår hun fast.

– Jeg kan godt forstå, at Sarah prøvede at redde sin egen røv. Vi tænkte jo begge, at det også kunne være hende, og så var hun bare klog nok til ikke at turde tage chancen, men derimod få en anden til det. Jeg tænkte derimod: “Fuck det, jeg tager chancen”. Jeg kunne jo også have prøvet at overtale hende, men jeg var bare så overbevist om, at det var mig, der var i urnen. Derfor bebrejder jeg heller ikke andre, for det var 100 procent min egen beslutning, fordi det var min egen mavefornemmelse, og så var det bare mega uheldig, siger hun til realityportalen.dk.

Se mere Paradise i næste uge – tirsdag til torsdag fra 22.

Vil du gerne vinde penge på tennis? Lad Danmarks måske bedste eksperter hjælpe dig

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og Oddsprofit på Youtube.

OVERSIGT

Scroll to Top