The perfect guide to the casino

CHOK! Sarah og Türker er gået fra hinanden

Foto: TV3


Det lykkelige realitypar var ikke så lykkelige, og nu er de gået fra hinanden.

Sarah Tiedt og Türker Alici var på vej mod en flytning til Århus, men parret er pludselig ikke kærester længere.

Det oplyser begge parter til realityportalen.dk.

– Det skete i morges. Vi havde det jo egentlig meget godt, men der er sket nogle ting, men det er ikke noget, jeg har lyst til at fortælle om. Jeg har ikke rigtig andet at sige til det, end at han har skuffet mig et par gange, så det er for good, at vi ikke skal være sammen, fortæller Sarah til Realityportalen.dk.

Türker bekræfter bruddet med ‘Paradise Hotel’-stjernen, og han fortæller, at dét som skuffede Sarah, var, at han havde kysset med to piger samme aften.

Türker slår dog fast, at det var før, det begyndte at blive seriøst mellem parret, og de skulle således også have talt det ud.

Der er dog også en anden grund til, at forholdet braste. Türker havde nemlig ikke råd til at flytte sammen med Sarah, da han arbejder på at åbne en butik.

– Min førsteprioritet lige nu er, at jeg skal åbne min butik, og jeg havde bare rigtig meget om ørene med det. Desuden viste det sig, at jeg ikke havde råd til både at flytte i lejlighed med Sarah plus at åbne min butik, og så valgte jeg butikken. Lige nu bor jeg jo hos mine forældre, og det bliver jeg nødt til at blive ved med for at have råd til at åbne butikken. Det er bare dyrere, end man tror, og der kommer mange uforudsete udgifter, forklarer han.

Sarah Tiedt bliver nu boende i sin lejlighed med Sarah Amalie og Julie Melsen.

Vil du gerne vinde penge på tennis? Lad Danmarks måske bedste eksperter hjælpe dig

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og Oddsprofit på Youtube.

OVERSIGT

Scroll to Top