The perfect guide to the casino

Cecilie raser efter vild afsløring fra Fie

Foto: Discovery


Cecilie er meget utilfreds med, at Fie Laursen har lavet en video, hvori hun beskriver, hvordan ‘Ex on the Beach’-baben har ønsket at score hende.

Fie Laursen lagde i går en video ud på Youtube, hvor hun afslørede, at Cecilie Harder havde prøvet at score hende, og at hun gik fra Claes Lanng fordi hun ønskede et forhold til kendisbloggeren.

Se det cirka fem minutter inde i nedenstående video.

https://www.youtube.com/watch?v=7IciBoegM48

Cecilie Harder, der i dag er kærester med Claes, har dog intet til overs for Fie Laursens video. Hun mener ikke selv, at hun har lagt an på hende.

– Der er jo ikke noget af det, som hun siger, der hænger sammen. Jeg tror, at hun har brug for at sige et eller andet, fordi hun er uvenner med mig. Hun får det jo til at lyde som om, at jeg har haft en affære med hende, siger Cecilie til Se&Hør.

Fie Laursen siger blandt andet i sin video, at Cecilie har skrevet ordret til Fie, at hun vil droppe Claes, da hun ønsker at være sammen med den kontroversielle blogger.

Det gider Cecilie dog ikke at høre på.

– Jeg snakker med hende om det natten til lørdag og jeg går fra Claes om søndagen. Vi har ikke direkte skrevet, at vi ville date hinanden. Det er sådan noget piger skriver til hinanden for sjov ”at det kunne bare være meget lettere at være lesbisk”.

Cecilie kalder det ydermere ‘latterligt’, at Fie Laursen har lavet en video om hende.

Vil du gerne vinde penge på tennis? Lad Danmarks måske bedste eksperter hjælpe dig

OVERSIGT

Scroll to Top