The perfect guide to the casino

Blev stukket i ryggen: ‘Fint, at jeg ryger ud’

Foto: TV3


Caroline er færdig på ‘Paradise Hotel’, men hun er ikke grædefærdig over exitet.

I onsdagens afsnit af ‘Paradise Hotel’ blev Caroline stukket i ryggen af Frederik, som hun ellers havde en klar aftale med forud for parceremonien.

Den unge kvinde, som kun havde været på hotellet i nogle dage, er selvfølgelig ærgerlig over, at hun skulle ud, men hun har det fint med, at det bliver på hendes bekostning, at der endelig kommer drama.

Læs også: Vejede 45 kilo, var i fængsel, røg hash og tog kokain, amfetamin og heroin – Sådan ser ‘Børge’ fra ‘Olsen Banden’ ud i dag

– Da jeg tjekkede ind, fortalte de, at det ikke var andet en lutter lagkage på hotellet, hvilket i mine øjne ikke er at spille ‘Paradise’-spillet i den rigtige ånd. At det i sidste ende gik ud over mig, har jeg det fint med, hvis jeg havde været derinde i længere tid og var mere integreret, ville det have ramt meget hårdere. Men ud fra den givne situation, synes jeg, det var på tide, at der begyndte at komme nogle situationer med noget dobbeltspil, siger hun efter sit exit til realityportalen.dk.

Hun fortæller dog også, at hun er overbevist om, at Frederik dummede sig ved ikke at vælge hende, for han kunne oprigtigt stole på hende og bygge et skarp partnersskab op.

Mest læste på footy.dk.
1. FC Midtjylland sprænger banken: 20 millioner kroner for offensivstjerne
2. FC København ønskede Brøndbys sommerindkøb
3. Barcelona-stjerne mødte ikke op til træning: Gamede hele natten
4. Transferbombe: Chelsea forstærker sig for 1,6 milliarder til januar – Her er deres nye indkøb
5. Dansk stjernespiller skiftede til FCK og blev et kæmpe flop: ‘Jeg fortryder, at jeg skiftede til dem’

OVERSIGT

Scroll to Top