The perfect guide to the casino

Dansk sangerinde viser sig frem topløs – Og opfordrer folk til at droppe Black Friday


Den danske sangerinde Saseline Sørensen er ikke den store fan af forbrugsfesten på Black Friday.

Den 23. november 2018 er Black Friday, hvor de danske butikker – både fysiske som netbutikker – har sænket deres priser med omkring 25%.

Læs også: Se billederne fra 2012: 19-årige Theresa Kofoed kåret som årets lækreste FCK-cheerleader

Dermed bliver dankortet svunget mange gange i de danske butikker, men ikke hos den danske sangerinde Saseline Sørensen, der ikke er fan af forbrugsfesten.

Se bare her, hvad hun skriver på sin Instagram-profil.

Se også: Vejede 45 kilo, var i fængsel og tog hash, kokain, amfetamin og heroin – Sådan ser ‘Børge’ fra ‘Olsen Banden’ ud i dag

– Kære Følgere, Imorgen (i dag red.) er det Black Friday, og inden i går helt shopping-amok, så læs lige med her. Jeg skal ikke spille hellig, men jeg vil gerne blive bedre, tage mere bevidste valg, om de ting vi alle kan være med til at ændre. Så imorgen shopper jeg ikke, uanset hvilke gode tilbud. Det er jeg generelt blevet bedre til, så jeg ikke køber unødvendige ting. Imorgen trækker jeg stikket, reflekter over forbrugermentaliteten og gør noget godt for mit indre istedetfor. Black Friday er blevet den største shoppingdag i Danmark nogensinde. For det handler om at sælge så mange varer som muligt, på meget kort tid, og det er ikke særlig hensynsfuldt hverken for varerne, kunderne eller naturen. Vidste du, at den årlige opgørelse fra WWF Verdensnaturfonden, viser, at de ressourcer, jorden har til rådighed for hele året, allerede blev opbrugt 1. August i år, og det betyder vi overforbruger vores jord med 1.7! Der bliver handlet for ca. to milliarder kroner på dagen, og forbrugerne køber en masse ting, de ikke nødvendigvis har brug for til alt for lave priser. Det bliver et ekstremt overforbrug, som kun booster ‘køb og smid væk’-kulturen! Hvis du vil køre med på Black Friday-bølgen – med god samvittighed – så køb istedet få, bæredygtige kvalitetsvarer, som er produceret under ordentlige arbejdsforhold. Husk: Når priserne er banket helt i bund, er der nogen, der betaler for det et helt andet sted.

Og så har hun uploadet et frækt, topløst billede.

Se også: Nicklas Bendtners ekskæreste lufter barmen i gennemsigtig og våd t-shirt

Se også: ‘Love Island’-Olivia er for vild: Nu viser hun sig frem topløst

OVERSIGT

Scroll to Top